Aan recreatiemeer
Divers aanbod bungalows t/m 10 pers.
Zwembad, Indoorspeelparadijs, Restaurant

Tijdelijke maatregelen

Activiteiten
 • Ons zwembad

  Het zwembad gebruiken? Nog even geduld. We werken er hard aan om zwemmen op een veilige manier mogelijk te maken, uiteraard conform de richtlijnen van de FOD.

 • Fun & Entertainment

  Ons Fun & Entertainment team biedt een mooi programma van activiteiten voor jong en oud. Inschrijven voor deze activiteiten kan bij het Fun & Entertainment pick-up point of bij de receptie. Op dit moment zijn de indoor speelparadijzen helaas gesloten. En Bollo? Die is ook van de partij, maar blijft uiteraard wel op gepaste afstand van onze kleine en grote gasten. In de Landal GreenParks app vind je een week voor je vakantie een actueel overzicht van de start- en openingstijden.  

 • Outdoor sport en spel

  Lekker actief zijn in de buitenlucht, het kan. Outdoor sport- en spelactiviteiten zijn geopend, waarbij we uiteraard rekening houden met de richtlijnen van de FOD. Voor onze indoor sport- en spelvoorzieningen geldt op dit moment dat ze niet geopend zijn.

Eten en drinken
 • Boodschappen op het park

  Onze parkshops zijn open (met beperkte openingstijden). Kijk in de Landal GreenParks app voor de recente openingstijden of informeer bij de parkreceptie. We attenderen je erop dat het dragen van een mondkapje verplicht is in de Belgische parkhops. Je kunt maximaal 30 minuten winkelen.

 • Eten en drinken op het park

  Goed nieuws: de terrassen op de Belgische vakantieparken zijn sinds 8 mei weer geopend! Tussen 08.00 -22.00 uur ben je welkom voor een hapje en drankje. Helaas mogen we je nog niet binnen ontvangen in onze restaurants. Maar gelukkig wordt het steeds mooier weer, leve het buitenleven. Daarnaast zijn er genoeg bezorg- en take-away-mogelijkheden om in je eigen bungalow te genieten van al het lekkers uit onze parkkeuken. We hebben ook speciale 'verwenboxen'. Bekijk in de Landal- app wat je kunt bestellen op het park waar jij verblijft. Eet smakelijk!

Overige
 • De omgeving per fiets ontdekken

  Ontdek de omgeving op de fiets! Fietsen zijn per dag op het park te huur. Neem contact op met de receptie voor de reserveringsmogelijkheden. Al onze fietsen worden vóór verhuur gedesinfecteerd. Let op, je kunt alleen betalen per pin.

Ontdek onze park faciliteiten

Onze accommodaties

1-4-persoons accommodatie

5-8-persoons accommodatie

9-10-persoons accommodatie

 • De medewerkers: 8,6
 • Omgeving: 8,9
 • Restaurant: 7,3
 • Recreatieprogramma: 5,9
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,7

We zien je graag snel op Landal Village l'Eau d'Heure

Verblijf in sfeervolle bungalows in dit glooiende decor. Vanaf de pier of het strand geniet je van het uitzicht. Sportievelingen kunnen zwemmen, vissen, kanoën, surfen of stand up paddlen. Kinderen springen op de airtrampoline en leven zich uit in de indoorspeelplaats. Het zwemparadijs met glijbaan, peuterbaden voorzien van speeltoestellen en het spraypark zorgen voor waterplezier tijdens de vakantie.