Vakantie met de kinderen

Voor kinderen is een vakantie op Landal Middelfart een feest. Geniet van het moois dat de natuur te bieden heeft en doe mee aan de parkactiviteiten voor groot en klein. De kinderen kunnen hun fantasie laten gaan in de creatieve werkplaats, op ontdekkingstocht gaan tijdens een speurtocht of lekker spelen in de speeltuin. Bij Landal Middelfart beleeft u gegarandeerd geweldige momenten met het hele gezin.

Animatie op het park

Kids
  • Atelier
  • Speel(tuinen)
  • Airtrampoline
  • Kampvuurplaats
Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids
Ga je binnenkort met jouw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur jouw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.

Uitstapjes en avonturen voor iedereen

Kom langs en laat u verleiden door fantasierijke en spannende avonturen. In Middelfart en omgeving is er genoeg te doen. Ga naar het wonderlijke Lego®-universum in Billund. Gegarandeerd urenlang plezier, voor jong en oud. Of bezoek Odense en ontdek meer over de Deense schrijver/dichter H.C. Andersen. Ook kunt u daar een uitstapje maken naar de dierentuin 'Odense Zoo'.
Kijk hier voor meer informatie