Omgeving

Op de grens van Brabant en Limburg is zoveel te doen, zowel actief als ontspannen. De locatie van het park is dan ook ideaal voor een bezoek aan diverse bezienswaardigheden en attracties. Bezoek de plaats Venray, ga een dagje naar ZooParc Overloon of leer meer over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in het Oorlogsmuseum.

ZooParc Overloon

Overloon
Beleef een spannende ontdekkingsreis langs bijzondere dieren- en plantensoorten in het natuurlijkste dierenpark van Nederland.
WebsiteCa. 4,5 kilometer van het park

Klimbos KlimKong

Overloon
Beleef gezamenlijk een (boom)klimavontuur in het klimbos!
WebsiteCa. 1 kilometer van het park

Attractiepark Toverland

Sevenum
Topattracties en stoere achtbanen. Zowel binnen als buiten.
WebsiteCa. 28 kilometer van het park

Kasteeltuinen Arcen

Arcen
Op dit eeuwenoude, 32 ha grote landgoed kunt u urenlang door de talrijke tuinen wandelen en van de verrassende kleuren en heerlijke geuren genieten. 
WebsiteCa. 30 kilometer van het park

Hertog Jan Brouwerij

Arcen
De Hertog Jan Brouwerij staat nog altijd op dezelfde plek waar vier bevriende brouwers deze 100 jaar geleden begonnen. Ontdek de passie waarmee dit bier wordt gebrouwen.
WebsiteCa. 27 kilometer van het park

Samen eropuit in de omgeving

Trek eropuit in de omgeving en ontdek wat er allemaal te doen is. Een dag vol actie en sensatie in een attractiepark, een uitstapje naar de dierentuin of bezoek een evenement in de regio. Op de parken is genoeg te beleven, maar de omgeving heeft ook van alles te bieden. Volop vertier, voor ieder wat wils.
Bekijk de leukste uitstapjes in de omgeving