Ontdek Zeeland

Op avontuur door het stuivende zand, helmgras en de eindeloze duinen. Het waterrijke Zeeland heeft veel te bieden. Ontdek de kilometers fietspaden, sfeervolle stadjes en de Nederlandse watergeschiedenis vanuit een van de 6 Landal GreenParks vakantieparken in Zeeland.
    • Zeeuwse kust
    • Kilometers fiets- en wandelpaden
    • Sfeervolle steden en dorpjes

6 vakantieparken in Zeeland

Vind jouw ideale vakantiepark in Zeeland

Ontdek onze 6 vakantieparken en vind de accommodatie die perfect bij jou past.

Zoek en boek

Lange strandwandelingen

Ontdek het afwisselende Zeeuwse landschap. Trek de wandelschoenen aan en maak een lange strandwandeling, of wandel door de duinen en nostalgische dorpjes. Op deze manier ontdek je de mooiste plekjes van Zeeland én geniet je van de frisse zilte lucht.

Gegarandeerd fietsplezier

Met een goed gevulde picknickmand achterop de fiets ontdek je de uitgestrekte natuur. Trappend door het duin-, water- of polderlandschap is het genieten van de weidse vergezichten. Na een stevige fietstocht kun je napraten over de nieuwe indrukken in het Landal GreenParks parkrestaurant.

Eropuit in Zeeland

Deltapark Neeltje Jans

In het Deltapark Neeltje Jans in Vrouwenpolder leer je alles over de Deltawerken en de watersnoodramp van 1953. Daarnaast maak je een rondvaart over de Oosterschelde, bezoek je het Bluereef Aquarium Zeeland of roetsj je van de waterglijbaan.

Klimbos Westerschouwen

In Klimbos Westerschouwen  in Burgh-Haamstede beleef je op een leuke en actieve manier de natuur van Boswachterij Westerschouwen. Hoog boven de grond van boom tot boom zijn vier uitdagende parcoursen uitgezet. Durf jij het aan?

Zierikzee

Zierikzee is een historische stad met 568 monumenten. Beklim de imposante Sint Lievensmonstertoren of bezoek de havens, het sfeervolle winkelcentrum en geniet op een terrasje van een Zeeuwse specialiteit, zoals de bolus of het palingbroodje.
Start jouw vakantie in Zeeland
Nederland
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum