Beleef de zomer

Juni, juli, augustus
Zoek & boek

Kies jouw vakantieperiode

Samen eropuit

Activiteiten in de schoolvakanties

Bollo’s Picknick

Ga samen met het Fun Entertainment-team op pad met een goedgevulde picknickmand in de hand, strijk neer op een zonnig plekje en geniet van al het lekkers. Bollo schuift gezellig aan voor een knuffel en een dansje. Eet smakelijk!

Modderfestijn

Een van de leukste dingen om te doen is toch wel kliederen met modder. Een beetje water, zand en aarde, roeren en kneden maar. De kinderen leven zich helemaal uit bij het modderfestijn: hoe viezer, hoe beter!

Kampvuur: popcorn bakken & marshmallows roosteren

Wat is er leuker dan zelf popcorn bakken en marshmallows roosteren boven een kampvuur? Kom met z’n allen rondom het knisperende vuurtje staan, rijg een spekje op een stok en hoor de maïskorrels poppen. Dat wordt smullen!
Zoek & boek jouw zomerbestemming
Zomerverblijf

Beleef de zomer met een midweek weg midden in de natuur. Wandel- en fietsroutes dwars door het bos leiden naar de mooiste plekjes. Speel een potje minigolf of tennis met jouw reisgezelschap. Ontspan op je eigen terras en geniet van heerlijke streekgerechten. En natuurlijk mag de hond ook mee op vakantie. Voor een extra comfortabel verblijf kies je voor een luxe accommodatie.