Woezel & Pip Zwangerschapskoffer

De eerste vakantie met de kleine? Bij Landal GreenParks kunt u heerlijk even bijkomen en de tijd nemen om te genieten van elkaar én van de natuur. Wat dacht u van een heerlijke wandeling met de kinderwagen, spetteren in het zwembad of genieten van een goed boek op het terras terwijl de kleine een middagslaapje doet? Met ruim 80 parken in negen landen en veel verschillende typen accommodaties is er altijd een vakantie die bij u past.

Profiteer nu bij Landal GreenParks

Tegen inlevering van de waardecheque ontvangt u:
 • tot € 50 extra korting* op een weekverblijf;
 • tot € 30 extra korting* op midweek- of weekendverblijf;
 • én een gratis Bollo eetbordje;
 • in de verblijfsperiode tot 4 januari 2019.

*Tarieven zijn incl. btw en zijn excl. € 27,50 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 7,95 p.p., toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park). Parken in Denemarken: excl. nutsvoorzieningen op basis van verbruik. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, kunt u contact opnemen met ons Contact Center.

Boek uw verblijfVoorwaarden

De ideale babyvakantie

Even echt tijd voor elkaar en onbezorgd genieten met uw baby. Onze medewerkers doen er alles aan om u te laten genieten. Van een flesje of potje opwarmen in het restaurant tot het verzorgen van een box in uw accommodatie. Ga met de kinderwagen de natuur in, maak kennis met dieren in de kinderboerderij en ontspan zelf in de wellness.
Bekijk de mogelijkheden

Kinderaccommodaties

Ideaal zijn de speciale kinderaccommodaties; een kinderslaapkamer met echte slaaphut, badderen in de kikkerbadkamer, speciaal kindermeubilair inclusief kinderbed en commode met aankleedkussen en leuke spelletjes. Bovendien zijn de kinderaccommodaties rookvrij en kindveilig. Alles is aanwezig en dat scheelt tijd bij het in- en uitpakken.
Ontdek de kinderaccommodaties

Zoveel te beleven

Ook aan broertjes of zusjes is gedacht. Met Bollo beleven ze de mooiste avonturen. En in het indoorspeelparadijs kunnen ze klimmen, klauteren en kruipen zo lang als ze willen. Bij thuiskomst in de accommodatie, zitten ze vol verhalen. Opgewonden vertellen ze hoe ze genoten hebben van alle spannende activiteiten. ‘s Avonds vallen ze dan ook tevreden in slaap en geniet u van uw rust.
Bekijk de kinderfaciliteiten

Warmwaterpret

Zwemmen is ultiem vakantieplezier voor jong en oud. Daarom vindt u op vrijwel alle parken een zwembad. Op de parken Landal Het Vennenbos in Noord-Brabant en Landal De Lommerbergen in Limburg kunnen waterliefhebbers zich extra uitleven. Deze parken hebben een speciaal Subtropisch Waterparadijs en babyzwemmen.
Laat u inspireren en bekijk de video

Uw vakantie

Het tarief is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum. Als deze niet zijn geselecteerd wordt het meest profijtelijke aanbod getoond van de komende 2 maanden:

Land en Regio
OK
Land en Regio
Aankomstdatum
Periode

Weekend

Week

Midweek

Anderhalve week

Twee weken

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Land/Regio

Land
Regio
  • meer voorkeuren
  • minder voorkeuren
Park - Ligging

Omgeving

Omgeving - Eropuit
Omgeving - Actief en sportief

Park

Park - Ligging
Park - Algemeen
Park - Kenmerk

Parkfaciliteiten

Parkfaciliteiten - Eten en drinken
Parkfaciliteiten - Services
Parkfaciliteiten - Wellness en beauty

Parkactiviteiten

Zwempret
Parkactiviteiten - Kindvriendelijk
  • meer voorkeuren
  • minder voorkeuren
Parkactiviteiten - Sport en ontspanning

Accommodatie

Accommodatiegrootte
Accommodatie - Speciale accommodaties
  • meer voorkeuren
  • minder voorkeuren
Accommodatie - Algemeen

Accommodatie faciliteiten

Labels
Indeling
  • meer voorkeuren
  • minder voorkeuren
Accommodatiefaciliteiten
  • meer voorkeuren
  • minder voorkeuren
Bezig met het ophalen van data...

Geen last minutes beschikbaar - Selecteer een datum

Er zijn geen last minutes (tussen nu en 8 weken) beschikbaar voor deze selectie. Door voorkeuren (filters) te verwijderen en/of een andere datum te kiezen kunnen we u weer verder helpen.