Als een kampioen!

Geniet van een partijtje golf op een van de mooiste kampioenschapsgolfbanen in de Alpen. Op slechts 2 km afstand van het resort ligt de golfbaan Urslautal aan de voet van het Steinerne Meer. Het lesaanbod is net zo imposant als het uitzicht zelf. De opzet van de golfbaan is zodanig dat beginners goed uit de voeten kunnen en ook de ervaren spelers op de vindingrijke greens worden uitgedaagd.

Junior Golf Camp

Gedurende de zomermaanden biedt de golfacademie Urslautal een bijzonder hoogwaardig programma aan voor de kleine golfpro‘s in spe. Kinderen van 10 tot 18 jaar kunnen deelnemen aan diverse trainingen en er is voor hen ook veel tijd om op speelse wijze nieuwe technieken te leren. Er wordt getraind op de golfbaan Urslautal, waar u van alles kunt uitproberen op de 3-holes baan tot en met de 18-holes Championship Course.
Bekijk aanbod

Golfakademie Urslautal

Wilt u leren golfen of een indruk krijgen wat golf nu precies inhoudt? Of bent u al ervaren en wilt u uw techniek verfijnen? De golfacademie Urslautal biedt trainingen voor elk niveau aan. U kunt ook deelnemen aan individuele lessen of groepslessen voor het hele gezin.
Naar het lesaanbod