Beauty en wellness

Voor optimale ontspanning zijn er luxe wellnessvilla's beschikbaar op het park. Naast een fles cava en een gratis wellnesspakket beschikt de villa over een sauna, stoomdouchecabine en jacuzzi op het terras. Om nog verder tot rust te komen kunt u ook beauty- of massagebehandelingen boeken.

Een ontspannen verblijf

Beauty en wellness
  • In-room massagebehandelingen

Wellnessvilla Jan des Bouvrie

Een verblijf in een wellnessvilla, dat is baden in pure luxe. In deze 4-persoonsvilla beschikt u over een wellnessruimte met sauna, jacuzzi, stoomdouchecabine en infraroodstraler. Daarnaast zijn uw bedden opgemaakt, staat er een fles cava voor u klaar en ontvangt u een een heerlijk wellnesspakket, waardoor u optimaal kunt genieten. Precies de ontspanning waarnaar u op zoek bent.
Lees alles over de wellnessvilla

Beauty en massage

Wilt u zich extra laten verwennen? Daar hoeft u de deur niet voor uit! De masseur komt speciaal naar Landal Mooi Zutendaal. Hierdoor kunt u in een huiselijke sfeer genieten van professionele massages. Wilt u liever een schoonheidsbehandeling? Vraag dan meer informatie bij de receptie over salons in de buurt. Het is tijd om te genieten!

Massages

Massages

Moe en futloos? Stramme spieren en een onbehaaglijk gevoel? Een relaxte massage kan wonderen doen. Na een sessie voelt u zich heerlijk ontspannen en kunt u er weer helemaal tegenaan.

Dieptemassage

Een unieke combinatie van 6 massagestijlen, waaronder technieken uit zowel de diepte- en ontspanningsmassage als uit de fasciatheraphie. Steeds met warme olie en gepersonaliseerde aroma’s. De schouders, nek en rug worden diepgaand behandeld en losgemaakt, in combinatie met een hoofdmassage of andere relaxerende technieken.

Stoelmassage

Deze massage behandelt spanningen, energieblokkades in de rug, schouders, nek en het hoofd. Dit wellness moment geeft je energie en een positieve boost. Te reserveren vanaf 2 personen.


Zwangerschapsmassage

Losmaken van schouders, nek en rug in combinatie met een hoofdmassage of andere relaxerende technieken.

*Andere behandelingen zijn ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden aan onze receptie.