Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt bent u klaar om de omgeving te verkennen. Loop vanaf het park de Overloonsche Duinen in voor een heerlijke ochtendwandeling. Of pak uw fiets of mountainbike en ontdek mooie dorpjes, uitgestrekte bossen en Nationaal Park De Maasduinen.

Een dagje eropuit

Of u nu houdt van wandelen of fietsen, in Noord-Brabant kunt u alle kanten op. Vanuit uw bungalow wandelt u zo door de Brabantse bossen, of fiets de Limburgse grens over en bezoek de gezellige plaats Venray. Ga samen of met het hele gezin een dagje eropuit. Loop gerust eens langs bij de parkreceptie voor mooie wandel- en fietsroutes of bekijk de arrangementen die u gemakkelijk bij uw verblijf boekt.

Nationaal Park De Maasduinen

Noord-Limburg heeft veel te bieden. De natuur is prachtig en een bezoek aan Nationaal Park De Maasduinen is het zeker waard. Dit 4500 hectare grote natuurgebied ligt tussen de Maas en de Duitse grens. Het kent prachtige landschappen met veel bijzondere planten en dieren. Er worden het gehele jaar door leuke excursies en activiteiten aangeboden voor jong en oud. Tip: maak een wandeling langs het Reindersmeer en maak de oversteek met de voetveer.

Zeven dwergenpad

Diep in de bossen wonen de zeven dwergen, in kleine huisjes. De dwergen zijn altijd druk in de weer. Verstoppertje spelen, hutten bouwen, met de dieren kletsen of een lange boswandeling maken. Wandelen jullie mee met de boswachter? Tijdens de leerzame, mooie wandeling leren de kids alles over de natuur en de dieren in het bos. De wandeling start vanaf het park.
Zeven dwergenpad

Kilometers natuurschoon

Vanaf het park fietst u kilometers natuurschoon tegemoet. Ontdek de mooiste plekjes van Noord-Limburg en Brabant op de fiets. De VVV heeft voor u een aantal fietsroutes uitgestippeld waarbij u zelf de moeilijkheidsgraad kiest en de lengte van de tocht. Handig!
Fietsroutes

Mountainbiken

Liever wat meer actie? Stap op uw mountainbike en ontdek de uitdagende MTB routes met hoogteverschillen, technische stukken, uitgestrekte bossen en heide landschappen. Vanuit Overloon starten twee mooie routes; Overloon en Venray. Op circa 15 minuten fietsen starten drie routes; Ysselstein, Horst en Bergen. Van alle routes is de GPS track te downloaden via MTBroutes.nl.

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving van ons park op één van onze fietsen. Eén met zeven versnellingen, een E-bike of een mountainbike bijvoorbeeld. 
Er is voor iedereen een passende fiets en reserveren gaat heel eenvoudig online. Ook is er een ruim assortiment kinderfietsen en accessoires aanwezig op ons park. 
Reserveer een fiets