Wandelen en fietsen

Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken. Trek uw wandelschoenen aan of ga op pad met een picknickmand achterop de fiets en ontdek de uitgestrekte heidevelden. Er liggen oneindig veel kilometers natuur op u te wachten. Na een actieve dag in de frisse lucht komt u helemaal tot rust in uw bungalow.

Lekker actief

Of u nu houdt van wandelen of fietsen, in de omgeving van het park kunt u alle kanten op. Vanuit uw bungalow wandelt u de bossen in, fietst u over de heide of naar de stad. Ga er samen op uit en geniet van de frisse buitenlucht. Loop gerust langs bij de parkreceptie voor meer informatie en tips!

Wandelen

Na een stevig ontbijt met verse broodjes trekt u de wandelschoenen aan en trekt u de natuur in. Ontdek samen het natuurschoon in De Hunzevallei en Stroomdal Drentse Aa. Of wandel met het hele gezin naar het Sprookjeshof in Zuidlaren waar sprookjes tot leven komen in het sprookjespark en de kids zich uitleven in het speelpark.

Ontdek het Drentse landschap                      met de Hunzeloop

Op 21 september 2019 kunt u mee wandelen op één van de mooiste plekken van Nederland. Wandel mee en geniet van de prachtige natuurgebieden én de gezelligheid. Misschien ziet u zelfs onderweg nog een Bever, Lepelaar of Zeearend. Variërende afstanden bieden een afwisselende route met bos, water, markante gebouwen, nieuwe natuur en veel gezelligheid!

Aanmelden of meer informatie? Kijk snel op de website van de Hunzeloop.

Fietsen

Als u liever met de fiets de natuur in trekt, zijn er verschillende fietsroutes mogelijk in de omgeving. Met een picknickmand achterop verkent u de Drentse heide of volgt u één van de vele fietsroutes. Met het fietsroutenetwerk stippelt u uw eigen fietstocht uit. Trek de natuur in of fiets naar het gezellige centrum van Groningen! Liever een tocht met wat avontuur? De omgeving heeft ook diverse mountainbikeroutes.

Na een actieve dag komt u tot rust in uw bungalow en geniet u van een avond gourmetten met het gezin.

Fietsverhuur

Lekker actief buiten zijn en de natuur ontdekken doet u natuurlijk met één van onze huurfietsen, te huur op Landal De Bloemert. Bent u op zoek naar het gemak en comfort van een elektrische fiets of willen de kinderen graag met een skelter het park verkennen? Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden.
Bikes & More fietsverhuur

Verblijf op Landal de Bloemert

Wilt u na het wandelen heerlijk ontstpannen op ons park? Reserveer dan nu uw verblijf.
Bekijk de accommodaties