Wandelen en fietsen

Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken. Trek uw wandelschoenen aan of ga op pad met een picknickmand achterop de fiets en ontdek de uitgestrekte heidevelden. Er liggen oneindig veel kilometers natuur op u te wachten. Na een actieve dag in de frisse lucht komt u helemaal tot rust in uw bungalow.

Lekker actief

Of u nu houdt van wandelen of fietsen, in de omgeving van het park kunt u alle kanten op. Vanuit uw bungalow wandelt u de bossen in, fietst u over de heide of naar de stad. Ga er samen op uit en geniet van de frisse buitenlucht. Loop gerust langs bij de parkreceptie voor meer informatie en tips!

Wandelen

Na een stevig ontbijt met verse broodjes trekt u de wandelschoenen aan en trekt u de natuur in. Ontdek samen het natuurschoon in De Hunzevallei en Stroomdal Drentse Aa. Of wandel met het hele gezin naar het Sprookjeshof in Zuidlaren waar sprookjes tot leven komen in het sprookjespark en de kids zich uitleven in het speelpark.

Fietsen

Als u liever met de fiets de natuur in trekt, zijn er verschillende fietsroutes mogelijk in de omgeving. Met een picknickmand achterop verkent u de Drentse heide of volgt u één van de vele fietsroutes. Met het fietsroutenetwerk stippelt u uw eigen fietstocht uit. Trek de natuur in of fiets naar het gezellige centrum van Groningen! Liever een tocht met wat avontuur? De omgeving heeft ook diverse mountainbikeroutes.

Na een actieve dag komt u tot rust in uw bungalow en geniet u van een avond gourmetten met het gezin.

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving van ons park op één van onze fietsen. Eén met zeven versnellingen, een E-bike of een mountainbike bijvoorbeeld. Er is voor iedereen een passende fiets en reserveren gaat heel eenvoudig online. Ook is er een ruim assortiment kinderfietsen en accessoires aanwezig op ons park.
Reserveer een fiets

Verblijf op Landal de Bloemert

Wilt u na het wandelen heerlijk ontstpannen op ons park? Reserveer dan nu uw verblijf.
Bekijk de accommodaties