| Nieuws

Landal GreenParks opnieuw in Top 5 van gastvriendelijkste leisurebedrijven van Nederland

Landal GreenParks is in de verkiezing van Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2024 opnieuw in de Top 5 in de categorie Leisure Bedrijven geëindigd. De vijf koplopers in die branche zijn Efteling (tevens overall winnaar van deze 17e verkiezing), Diergaarde Blijdorp, Van der Valk, Walibi World en Landal GreenParks, dat tevens de hoogst scorende vakantieaanbieder in de ranking is. De bekendmaking vond 14 mei jl. plaats in Museum Beeld & Geluid in Hilversum.

Landal GreenParks behaalde met haar score van 7,86 punten een 22e plaats in de overall top 75 (2023: 39e plaats) van Klantvriendelijkste Bedrijven. De overall top 5 wordt, zoals vermeld, aangevoerd door Efteling, gevolgd door Picnic, DSW, Rituals en Suzuki.

Onafhankelijke publieksprijs op basis van continu onderzoek
Voor de titel Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland kunnen organisaties zich niet aanmelden of klanten laten stemmen. De winnaar wordt bepaald op basis van onafhankelijk continu online-onderzoek onder Nederlandse consumenten dat al sinds 2007 wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau MarketResponse. Bij de 17e editie van 2024 werden doorlopend z’n 100.000 waarnemingen over 352 bedrijven doorgegeven. Maandelijks beoordelen klanten de bedrijven en instellingen waar ze zelf aangeven klant te zijn door producten en diensten ervan af te nemen.