Reisadviezen

De reisadviezen in Europa volgen elkaar in snel tempo op en veranderen dagelijks. Om u ten alle tijden van actuele informatie te voorzien verwijzen we u naar de landelijke overheidswebsite waar u het geldende reisadvies kunt vinden voor uw land van bestemming.

Code oranje
Landal GreenParks biedt de mogelijkheid om bij code oranje uw verblijf om te boeken. U kunt om boeken middels een voucher. Vraag hier uw voucher aan. 

Code rood
Landal GreenParks informeert haar gasten per e-mail of sms op volgorde van aankomst bij code rood en biedt u de mogelijkheid om uw verblijf om te boeken. In dit geval hoeft u geen contact met ons op te nemen. 

Onderstaand vindt u meer informatie over deze speciale corona-omboekflexibiliteit.
Bekijk op uw landelijke overheidswebsite het geldende reisadvies voor uw land van bestemming:
Nederland - Nederland Wereldwijd
België - Diplomatie.belgium.be 

Vakantie in Nederland
Gaat u op vakantie in Nederland, bekijk dan de geldende maatregelen vanuit de Rijksoverheid voor een verblijf op de Nederlandse vakantieparken.

Extra omboekflexibiliteit tot 1 dag voor aankomst

Wij bieden u flexibiliteit om uw vakantie tot 1 dag voor aankomst om te boeken naar een andere periode of bestemming in geval van een:
  • gesloten grens
  • negatief reisadvies naar de regio van bestemming (code oranje of code rood)
  • quarantaineplicht bij aan- en/of terugkomst in combinatie met een negatief reisadvies

Bovenstaande dient op de officiële website van de Nederlandse overheid of overheid van het land van bestemming te worden gecommuniceerd.
De huursom van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra.

Flexibel omboeken

Tot 28 dagen voor aankomst is het mogelijk om gratis om te boeken. Bijvoorbeeld voor het wijzigen van het park, de accommodatie of de verblijfsperiode. De huursom van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra.

Gratis annuleren binnen 14 dagen

Binnen 14 dagen na het maken van de reservering kan de reservering kosteloos worden geannuleerd, maar alleen als uw aankomstdatum (nog) niet binnen 28 dagen valt. Voor reserveringen die 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf zijn gedaan is kosteloos annuleren niet mogelijk. 

Na 14 dagen vanaf het maken van de reservering zijn de kosten van annuleren als volgt: langer dan 28 dagen vóór aankomst betaalt u 30% van de totale reissom en korter dan 28 dagen vóór aankomst betaalt u 100%. Het is raadzaam om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Als er betaald was met een recreatie-voucher, wordt de reissom ook weer in de vorm van een recreatie-voucher terugbetaald. 

Later betalen

Heeft u een verblijf op het oog, maar komt het niet direct uit om te betalen? Geen probleem. Boek alvast uw verblijf en betaal het bedrag binnen 14 dagen. Dit is mogelijk voor alle boekingen, met uitzondering van last minutes met een aankomst binnen 30 dagen. In dat geval vragen wij u direct te betalen.

In termijnen betalen

Boekt u een verblijf voor over 8 weken of wellicht later, dan hoeft u niet direct het gehele bedrag te betalen. Het is in dat geval mogelijk om in twee termijnen te betalen. U betaalt 30% direct of binnen 14 dagen. Voor de overige 70% heeft u tot 8 weken voor aankomst de tijd.