Eten en drinken

Zin om uit eten te gaan tijdens je vakantie? Dat kan. In Oostenrijk zijn de restaurants geopend conform de richtlijnen van het Oostenrijks ministerie van sociale zaken, volksgezondheid en zorg en de Oostenrijkse consumentenbescherming. Op onze vakantieparken zijn onze parkrestaurants en terrassen geopend. Daarnaast bieden veel restaurants een afhaalservice. Op deze pagina lees je alles over de eet-en drinkmogelijkheden op onze vakantieparken.

De regelingen kunnen per park verschillen. We vragen je begrip hiervoor. De meest actuele informatie vind je op de parkpagina op onze website en bij de receptie. Houd de Landal GreenParks app in de gaten voor de actuele openingstijden van onze faciliteiten.

Eten in het restaurant

In de horeca gelden de algemene hygiënemaatregelen. We verzoeken je bij de ingang van het restaurant te wachten totdat een tafel wordt toegewezen. We zijn goed voorbereid op jouw restaurantbezoek en zien je graag tegemoet!
Hygiënemaatregelen
  • Bezoekers dienen een geldig negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je al eerder corona hebt gehad te laten zien (testverplichting vanaf 12 jaar).
  • Er is een registratieplicht voor gasten. Deze zal vanaf 23 juli vervallen.
  • Met een negatief testbewijs, vaccincatiebewijs of bewijs dat je al eerder corona hebt gehad, hoef je geen mondkapje op in het restaurant.
  • Onze tafels zijn zo opgesteld dat de minimale afstand dat de minimale afstand wordt aangehouden.

Verwenmomenten in jouw eigen bungalow

Eten in jouw accommodatie
We verzoeken je jouw bestelling vooraf door te geven via het bestelformulier. Het formulier geef je in het restaurant of bij de daarvoor bestemde plaats op het betreffende park. We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat je binnenkort je bestelling digitaal kunt doorgeven. Tot die tijd even op papier! Het afhaalmoment wordt afgesproken, zo voorkomen we lange wachtrijen en drukte rondom de snackbar.
Kom alleen, geniet samen!
In alle eet- en drinkgelegenheden hebben we markeringen en routes aangelegd, zodat jij jouw portie friet, snacks en warme maaltijden veilig kunt afhalen. Samen zorgen we ervoor dat we altijd genoeg afstand houden. Alleen afhalen, samen genieten!

Ontdek Oostenrijk op haar mooist!

Kies jouw volgende bestemming.

Boek jouw verblijf