Natuurrijke uitstapjes

Ontdek het fantastische landschap dat rond Landal Middelfart ligt. Of u naar het bos, het weiland of naar de kustlijn gaat: hier staan u spannende en mooie natuurbelevenissen te wachten. Ontdek Hindsgavl Dyrehave of maak een fietstocht naar Middelfart en geniet van het prachtige uitzicht. We geven u graag een paar tips voor mooie routes in de omgeving.

Wandelroutes

Landal Middelfart ligt in Hindsgavl Dyrehave, de perfecte plek voor lange boswandelingen. En misschien, als u heel stil bent, kunt u een van de vele herten van een afstandje bekijken. Op het schiereiland Hindsgavl vindt u bos, weiland en kustlijn, u kijkt uw ogen uit! In de omgeving kunt u verschillende routes lopen met verschillende afstanden. De langste daarvan is 9,6 km. Zo kunt u flink wat kilometers wandelen, terwijl u van de fraaie omgeving geniet. Op het schiereiland kunt u ook de uitgestippelde oriëntatieloop uittesten. Deze loop start op Landal Middelfart. Kunt u de weg vinden op Hindsgavl?

Fietsroutes

Maak lange fietstochten in de prachtige natuur. U kunt verschillende routes kiezen in Hindsgavl Dyrehave of ga op avontuur op het schiereiland. Er is een ruim aanbod met routes van diverse afstanden die door verschillende landschappen gaan. Of u nu kiest voor een lange, sportieve route of voor een tochtje naar de haven voor een ijsje: er is altijd een geschikte route. Voor mountainbikers zijn er ook speciale routes beschikbaar, bijvoorbeeld in Middelfart of aan de andere kant van de Kleine Belt. 

Fietsverhuur

Heeft u geen fiets meegenomen? U kunt altijd een fiets huren bij Landal Middelfart, zo kunt u met uw gezin een fietstocht in de natuur maken.
Wij verhuren mouintainbikes, maar ook elektrische fietsen . Altijd handig wat extra ondersteuning! Wij hebben uiteraard ook helmen voor kinderen en volwassenen te huur, zodat iedereen beschermd is.