Golf in de omgeving van de Kleine Belt

Als gast bij Landal Middelfart bent u ook in de buurt van een aantal golfclubs. Tijdens het spelen kunt u genieten van het prachtige landschap in de omgeving van de Kleine Belt.

U kunt bijvoorbeeld een snelle ronde lopen over de 18-holesbaan van Fredericia Golf Club, Birkemose Golf Club of Golfklubben Lillebælt. Deze clubs liggen direct aan het water. Geniet van de ontspanning van golfen met een prachtig uitzicht. Maar geef ons niet de schuld als u tijdens het spelen wordt afgeleid door het mooie uitzicht.

Golfklubben Lillebælt

Geniet van het golfen op een van de mooist gelegen golfbanen in Denemarken. Met uitzicht over de Kleine Belt, het heuvelachtige landschap en de groene bomen.

Golfklubben Lillebælt ligt op slechts 5 km van Landal Middelfart en heeft een 18-holesbaan, een 9holes par 3 baan, een driving range, een oefenbunker en een green. Hier vindt u goede speelmogelijkheden en een mooi uitzicht.

Fredericia Golf Club

Aan de andere kant van de Kleine Belt kunt u golfen bij Fredericia Golf Club. De club ligt op slechts 12 km van Landal Middelfart en heeft een 18- holesbaan, een 9-holesbaan en 3-holesbaan.

Kom golfen op de deze grote baan in Fredericia waar u altijd welkom bent.