Natuur, actie en vermaak voor het hele gezin

Bij Landal Middelfart vier je vakantie in hartje Denemarken. Daar kun je een aantal leuke, spannende attracties en gebieden ontdekken. Beleef het avontuur in Denemarken. Van spectaculaire actie, geweldige ervaringen, natuurbelevenissen tot gezellige uurtjes met het gezin. Er is genoeg te doen, dus neem vooral een kijkje bij onze tips voor attracties in de omgeving.

Bezoek het gezellige Middelfart

Op minder dan 4 kilometer afstand van het park vind je het charmante dorpje Middelfart. Ga een dagje winkelen en combineer het met een gezellig etentje. Dwaal door de knusse straatjes met historische vakwerkhuizen. En vergeet vooral niet te genieten van het prachtige uitzicht over de Kleine Belt.
Website

Bridgewalking - spannend

Heb je geen hoogtevrees? Dan is 'Bridgewalking Kleine Belt' een unieke beleving. Vanaf 60 meter hoog heb je een prachtig uitzicht op de Kleine Belt, Jutland en Funen. Mooie foto's gegarandeerd!
Website

Walvissafari in de Kleine Belt

Ontdek welke dieren in de Kleine Belt leven. Met een walvissafari kijk je vanaf de boot uit naar walvissen, bruinvissen en zeehonden. En wie weet welke dieren je verder nog spot. Iedere tocht is uniek, want bij elke safari zijn er weer andere dieren te zien.
Website

Urenlang plezier in LEGOLAND® en LEGO® House

Laat jouw fantasie prikkelen, breng een bezoek aan LEGOLAND®. Leeftijd maakt hier niet uit, dit uitje is een geweldige ervaring voor het hele gezin. Maak jouw eigen bouwwerk in LEGO® House en laat het digitaal tot leven komen. Hier zie je pas echt hoe de geweldige bouwwerken met de kleine, gekleurde plastic blokjes gemaakt worden.

Website

Sprookjesachtig Odense

Laat je betoveren door Odense. Ontdek samen met de kinderen de klassieke sprookjes van de Deense dichter en schrijver Hans Christian Andersen. Bezoek het museum, zijn geboortehuis of het Børnekulturhuset Fyrtøjet. Odense ademt sprookjes uit! Op zoek naar nog meer historie? Bezoek Egeskov Slot dat wordt gezien als de best bewaarde waterburcht van Europa uit de Renaissanse. Of leer meer over het dierenrijk in Odense Zoo, deze dierentuin heeft de titel ‘Europes best zoo among smaller zoos’. Dus zeker een bezoekje waard!
Website

Madsby Legepark: vermaak voor kinderen én volwassenen

Bezoek het speelpark ‘Madsby Legepark’ waar zowel jong als oud zich vermaakt. Op dit park hoef je je geen moment te vervelen! Er zijn veel activiteiten zoals een poppentheater en een hindernisbaan. Lopen over het water? Het kan met de zogeheten ‘waterballs’. Ook zijn er lama’s, geiten en paarden op het park die je kunt aaien en voeren. Je kunt het park gratis bezoeken, maar je betaalt wel voor de activiteiten.
Website

Meer tips