Wandelen en fietsen

Trek uw wandelschoenen aan of ga op pad met een picknickmand achterop de fiets. Verken de omgeving en ontdek het groen van de natuur. Wandelend of op de fiets geniet u van de frisse boslucht. Landal Landgoed ’t Loo is omringd door oneindig veel kilometers natuur.

Ontdek het groen

Landal Landgoed ’t Loo biedt oneindig veel mogelijkheden, of u nu houdt van fietsen of wandelen. Vanaf het park fietst u kilometers bos en heide tegemoet. Op de Veluwe zijn allerlei fietsroutes mogelijk, met het fietsroutenetwerk stippelt u uw eigen fietstocht uit. U maakt de route dan zo lang of zo kort als u wenst. Trek de natuur in of u fiets naar Zwolle om lekker te shoppen.

Vanaf het park wandelt u zo de bossen in. Maak een vorstelijke wandeling naar Landgoed Zwaluwenburg in Elburg. Hier kunt u heerlijk wandelen in het landgoed rondom het kasteel. Hier waant u zich in de 18e en 19e eeuw.
Op het landgoed liggen acht karakteristieke boerderijen in traditionele Gelderse bouwstijl.

Na een actieve dag is het culinair genieten in De Brasserie haalt u een snelle hap bij de Takeaway of gaat u heerlijk gourmetten in de accommodatie.

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving van ons park op één van onze fietsen. Eén met zeven versnellingen, een E-bike of een bolderkar bijvoorbeeld. Er is voor iedereen een passende fiets en reserveren gaat heel eenvoudig online. Ook is er een ruim assortiment kinderfietsen en accessoires aanwezig op ons park.
Reserveer een fiets