Golfen

The Famous Nine in Portreath is de nieuwste golfbaan van Cornwall met een spectaculair uitzicht op zee. Het unieke van The Famous Nine is dat deze baan is geïnspireerd op een aantal van de beroemdste golfbanen ter wereld, waaronder St. Andrews, Augusta, Sawgrass, Royal Troon, Pebble Beach en Carnoustie.

3 nine hole course

De spectaculaire par-3 9-holes baan biedt golfspelers in Cornwall een unieke en uitdagende ervaring. Als u zin heeft in een golfvakantie is een verblijf in onze gloednieuwe, direct aan de baan grenzende, Lakeside Lodges een echte aanrader.

Bernard Gallacher

Op 27 september 2017 heeft Ryder Cup Captain Bernard Gallacher de baan officieel geopend. Hij zei: "Ik was geïntrigeerd toen ik hoorde van het idee om 9 holes te maken die waren geïnspireerd door beroemde holes over de hele wereld. Ik heb erg genoten van het spelen op deze baan. De hole die het meest aan het origineel doet denken, is de hole die gebaseerd was op de 'Postage Stamp' – toen ik op de tee stond voelde het precies hetzelfde. Ontwerper David Cooper heeft echt een schitterende baan gecreëerd, petje af!"

The Famous Nine

The Famous Nine is de grootste golfbaan met all-weather greens in het Verenigd Koninkrijk. En het is de enige golfbaan in Cornwall die gebruik maakt van de nieuwste materialen voor all-weather greens die ervoor zorgen dat de baan het hele jaar door bespeelbaar is. Het duurt ongeveer 90 minuten tot twee uur om The Famous Nine te spelen, wat perfect past bij de drukke levensstijl van de moderne golfer.