Wandelen en fietsen

Verken de prachtige omgeving te voet, per fiets of per mountainbike. Wandel- en fietspaden en mountainbikeroutes beginnen direct bij het park. De streek kenmerkt zich door glooiende, groene hellingen, uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes met pittoreske dorpjes en kabbelende beekjes. Dus dat is genieten!

Beklim de heuvels

Wandel vanuit uw villa zo het glooiende landschap in! Actief vermaak of een ontspannen moment in de natuur. Het hellingspercentage van de heuvels loopt op tot 15%, voor een fietstocht in de natuurrijke omgeving is een goede conditie nodig. Met de verschillende wandel- en fietsroutes verkent u veelzijdig Limburg.

Wandelen

Ga er op uit en geniet van het groen om u heen. De prachtige vergezichten geven een echt vakantiegevoel. Naast al het natuurschoon omringt u zich door veel gezellige steden. Beklim de Dom in historisch Aken, ontdek Spa of ga voor een stadswandeling in Maastricht.

Walhalla voor wielrenners

Beklim de Keutenberg, Vaalserberg of de Cauberg of kies een van de andere uitdagende wielrenroutes in Zuid-Limburg. Het heuvelachtige landschap maakt dit deel van Nederland een waar walhalla voor wielrenners. Ook zijn er mooie routes voor recreatieve fietsers, die u langs de mooiste plekjes van Zuid-Limburg leiden.

Wielerevenementen

Evenement Locatie Datum
Wielerfestival Cauberg De Cauberg 5 september 2020
BinckBank Tour Nederland/België 29 september t/m
3 oktober 2020
Eroica Limburg Valkenburg 26 juni 2021
RaboRonde Heerlen 30 juli 2021
Ridderronde Maastricht 6 augustus 2021
Mergelheuvelland Limburg/Voerstreek  18/19 september 2021