Hoe is de situatie in Denemarken, Oostenrijk en Zwitserland?

Denemarken
Alle vakantieparken in Denemarken zijn met de nodige aanpassingen weer open. Wij nemen gepaste maatregelen om je een onbezorgd verblijf te bieden. Met de aanpassingen die wij op onze parken hebben doorgevoerd zal jouw vakantie er iets anders uit zien dan je gewend bent.

Kijk op onze maatregelen pagina voor alle genomen maatregelen op onze vakantieparken. Voor reisadviezen vanuit de lokale overheid en de speciale corona-omboekflexibiliteit verwijzen we je naar onze Zorgeloos boeken pagina.

Oostenrijk
In verband met strenge maatregelen in Oostenrijk zijn onze Oostenrijkse vakantieparken helaas gesloten.

Vanaf 19 mei 2021 zijn Landal Rehrenberg, Landal Bad Kleinkirchheim, Landal Brandnertal en Landal Chalet Matin weer geopend. Vanaf 21 mei zijn ook Landal Resort Maria Alm, Landal Katschberg en Landal Hochmontafon weer te boeken voor een verblijf. We kijken er naar uit om je te verwelkomen op een van onze vakantieparken.

Zwitserland
Alle vakantieparken in Zwitserland zijn met de nodige aanpassingen open. Wij nemen gepaste maatregelen om je een onbezorgd verblijf te bieden. Met de aanpassingen die wij op onze parken hebben doorgevoerd zal jouw vakantie bij Landal GreenParks er iets anders uit zien dan je gewend bent.

Voor reisadviezen vanuit de lokale overheid en de speciale corona-omboekflexibiliteit verwijzen we je naar onze Zorgeloos boeken pagina.