#ontdeklandal

Wintersport in Nederland

Sneeuwpret in eigen land
Van indoor sneeuwhal tot rollerbaan
Ontdek de parken

Wintersport in Nederland

Als de bergen onbereikbaar lijken en de sneeuw lonkt, is een wintersport in Nederland een welkom alternatief. In ons land tellen we zeven indoor skihallen en maar liefst 63 indoor rollerbanen die op een half uurtje rijden van een Landal vakantiepark liggen en goed bereikbaar zijn. Jouw accommodatie is als een ‘basecamp’ in de bergen, maar dan dicht bij huis.

In verband met de aangekondige corona-maatregelen zijn de indoor skihallen en rollerbanen tot ten minste 19 januari 2021 gesloten. De outdoor skibanen zijn nog wel geopend. Bekijk de kaart voor de mogelijkheden.
    Je wordt wakker midden in de natuur, geniet van een stevig ontbijtje en trekt erop uit. Van meters maken op de lange latten tot jouw skitechniek verbeteren of een middagje snowtuben. Na een dag op ‘de berg’ warm je op bij de open haard in jouw accommodatie. Met een kop warme chocolademelk is het wintersportgevoel bijna net zo echt als in de bergen.

Verblijf bij Landal, ski een dagje in de buurt

Wintersporten op kunstsneeuw

Strak geprepareerde pistes liggen voor jou klaar. In de skihallen is de temperatuur elke dag hetzelfde en zijn de sneeuwcondities optimaal. De liften draaien op volle toeren en brengen je omhoog. Je skiet of snowboard met een glimlach naar beneden.

Op de rollerbaan

Leren skiën of jouw techniek bijschaven? Neem een aantal lessen op een van de rollerbanen in Nederland. Dicht bij huis leer je goed skiën zodat je later in de bergen vertrouwd op de piste staat en des te meer geniet van het panoramische uitzicht.

Winterwandelen

Winterwandelen kent een heel nieuwe dimensie in eigen land. Sneeuwzekerheid hebben we niet, mooie natuur zeker wel. Trek je stevige wandelschoenen aan en ontdek de omgeving. Informeer bij de parkreceptie naar wandelroutes in de buurt en laat je verrassen.

Wintersport in Nederland

Sneeuwpret in eigen land!

Boek jouw verblijf

Comfortabel verblijf

Luxe accommodaties

Veel van onze accommodaties hebben een open haard, sommige zelfs een (infra)rood sauna of zonnebank. Maak het jezelf comfortabel en ontdek onze luxe accommodaties.

Ontbijtservice

Een goed ontbijt geeft je energie voor een actieve dag. Of je nu gaat wandelen in de bossen of skiën op een van de banen, met de ontbijtservice begint jouw dag ontspannen en gezond.

Uit eten in jouw accommodatie

Niets lekkerder dan zo aan kunnen schuiven voor een diner. Koken is niet nodig, dat doen wij voor je. Geniet in jouw eigen bungalow van de lekkernijen uit de parkkeuken.

Goed om te weten

Materiaal huren
Heb je geen eigen materiaal of wil je dit niet mee op vakantie nemen, dan is het mogelijk om een helm, ski’s, een snowboard en/of schoenen te huren. Informeer lokaal naar de mogelijkheden. Tip: Bekijk de pakketten inclusief skipas. Zo heb je ook meteen toegang tot de baan.

Skilessen boeken
Leren skiën of snowboarden of jouw techniek verbeteren, boek een les! Dit kan op kunstsneeuw in de indoor skihallen of op een van de rollerbanen. Informeer en reserveer vooraf zodat je gegarandeerd een plekje hebt.
 
Corona maatregelen
Net als op onze vakantieparken, gelden in alle indoor skihallen en rollerbanen de corona maatregelen zoals die in Nederland van kracht zijn. Informeer vooraf welke hygiëne- en gezondheidsmaatregelen en openingstijden de betreffende skihal/rollerbaan hanteert zodat je niet voor verrassingen komt te staan.