Op vakantie midden in de natuur

In verband met strenge maatregelen in België zijn onze Belgische vakantieparken helaas gesloten van 3 november 2020 t/m in ieder geval 16 januari 2021. Zodra onze parken weer openen gelden de genomen maatregelen zoals hieronder omschreven. We doen er alles aan om u een onbezorgde vakantie te bieden in een vertrouwde omgeving. Met de aanpassingen die wij op al onze parken hebben doorgevoerd zal uw vakantie bij Landal GreenParks er iets anders uit zien dan u gewend bent. Voorop staat dat u onbezorgd kunt genieten midden in de natuur!
  Vertrouwd op vakantie
  • Midden in de natuur
  • Dicht bij huis 
  • Samen met uw gezin/huishouden

Op vakantie in België

Alle parken in België vormen de ideale bestemming voor uw vakantie dicht bij huis. U geniet samen met uw reisgezelschap van onze accommodaties midden in de natuur. Op al onze Belgische parken gelden onderstaande maatregelen. We hebben ze voor u in een overzicht per categorie geplaatst. Van (subtropisch) zwemplezier tot uit eten op het terras van het parkrestaurant.
Bij het pick-up point of bij de receptie kunt u op 1,5m afstand Fun- en Entertainment materialen reserveren, een fiets huren of lekkers van de snackbar afhalen. Bij aankomst en vertrek zorgen we voor contactloos handelen. En, ook een kappersbezoek of massage behoort tot de mogelijkheden. Tevens zijn de parkshop en giftshop op onze parken geopend. We bieden u het vertrouwde Landal gevoel. Ontdek al het moois dat België te bieden heeft, wandelend of op de fiets, vanuit een van de 3 parken!

Maatregelen op onze Belgische parken

Zwemmen

Eten en drinken

Faciliteiten en activiteiten

Ontdek België op haar mooist!

Kies uw volgende bestemming.

Boek uw verblijf

Over de grens

Nederland

In Nederland zijn hygiënemaatregelen in overeenstemming met de huidige richtlijnen van het RIVM opgesteld. Deze gelden op al onze Nederlandse parken. Bekijk alle maatregelen op de Nederlandse vakantieparken voor een onbezorgde vakantie in Nederland.

Duitsland

We zorgen voor een onbezorgd verblijf en hanteren hygiënemaatregelen in overeenstemming met de richtlijnen van het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten. 

Oostenrijk

Dankzij hygiënemaatregelen in overeenstemming met de huidige richtlijnen van het Oostenrijks ministerie van sociale zaken, volksgezondheid en zorg en de Oostenrijkse consumentenbescherming beleeft u een fijne vakantie in de bergen.

Zorgeloos boeken bij Landal

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Gratis annuleren in 14 dagen

  Na boeken

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Recreatie-voucher

Heeft u een recreatie-voucher? Verzilver deze bij uw volgende boeking en geniet van uw verblijf midden in de natuur.
Meer voucher informatie

Updates via de Landal GreenParks app

Naast de algemene informatie op onze website biedt de Landal GreenParks app uitkomst vlak voor en tijdens uw verblijf op een van de vakantieparken. Hierin vindt u onder meer de meest recente openingstijden van onze faciliteiten per park, uiteraard op basis van de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Informatie overzichtelijk per park, altijd bij de hand op uw smartphone!

     

Alle veelgestelde vragen op een rij

Op onze FAQ pagina vindt u een overzicht van alle veelgestelde vragen rondom de maatregelen op onze parken. Van het boeken van een vakantie tot uw verblijf op één van onze parken.
FAQ overzicht

Boek uw vakantie dicht bij huis

Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum