Ontdek de natuur bij u in de buurt

Er samen tussenuit en genieten van rust, ruimte en natuur, dat doet u binnenkort bij Landal GreenParks. Dankzij aanpassingen en richtlijnen op onze vakantieparken kunnen we op 1,5 meter afstand van elkaar op vakantie. Van contactloos inchecken tot markeringen om afstand te houden. We zorgen voor een schone accommodatie en bieden een fijn verblijf midden in de natuur. En wist u dat die natuur ook dicht bij huis het (her)ontdekken waard is!

 • Boek nu, beslis later: gratis wijzigen mag altijd
 • Ontdek de vakantieparken bij u in de buurt
 • Rust & ruimte midden in de natuur

  Niet alle faciliteiten en activiteiten kunnen op dit moment worden geopend. Zodra de richtlijnen van de lokale overheid wijzigen, zullen we het aanbod aanpassen en updates doorvoeren in onze communicatie. Met aanpassingen op de parken kunnen we u wel al een fijn verblijf midden in de natuur bieden zodat u er even tussenuit kunt. Geniet samen met uw gezin en blijf gezond. 


  Kijk voor actuele informatie op onze landal.be/coronavirus.

Op vakantie in een vertrouwde omgeving

Dichtbij huis

De zelfvoorzienende accommodaties bieden privacy midden in de natuur... en dat dichtbij huis. Korte reistijd, langer genieten!

Midden in de natuur

Een groene omgeving geeft energie, kleurt onze gezondheid en maakt gelukkig. Daarom ligt elk vakantiepark van Landal GreenParks midden in de natuur.

Eropuit in de omgeving

Verken de mooiste bestemmingen dicht bij huis. Van natuur & avontuur in de Ardennen tot sportief wandelen in Nationaal Park Hoge Kempen.

Boek nu, beslis later!

 • Geen annuleringskosten

  Recreatie-voucher

 • Gratis wijzigen

  Alle aankomsten in 2020

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Boek uw vakantie dicht bij huis

Selecteer bestemming
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum