Eten en drinken op onze parken

Onze terrassen en restaurants zijn geopend.  Je bent meer dan welkom in onze restaurants. Hierbij volgen we de landelijke regelgeving die per 25 september geldt. We verwachten daarom bij een bezoek aan onze restaurants (binnen en buiten) dat je voldoet aan de voorwaarden (volledig gevaccineerd, een geldig herstelbewijs, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud).

Snackbar

Bij de snackbar kun je naast afhalen ook plaatsnemen op het terras.  Je kunt je bestelling eventueel vooraf al bestellen via de Landal-App. Dat scheelt wachten! Het afhaalmoment kun je zelf aangeven. Zowel bij de snackbar als bij de ijsbar hebben we markeringen en routes aangebracht zodat je op een veilige manier kunt afhalen. Samen zorgen we ervoor dat we altijd 1,5m afstand van elkaar houden.

Foodservice in jouw eigen accommodatie: geniet!

Tijdens je verblijf kun je genieten van verse, natuurlijke en gezonde maaltijden in het comfort van je eigen accommodatie! Wist je dat deze formule is bekroond met de Foodservice Award 2021? Daar zijn we trots op. En dat is te proeven! Bestel je ontbijt, lunch of diner eenvoudig in de Landal-app. Eet smakelijk.

Ontdek Nederland op zijn mooist!

Kies uw volgende bestemming.

Boek nu, beslis later