Kids

Landal North Lakes Lodges is een heerlijke plek voor kinderen. Er valt zo veel te doen: verken de omgeving of doe mee aan een activiteit in de buurt.

Wat er in de buurt zoal te doen is

Brockhole on Windermere is een fantastische plek voor het hele gezin. Leef je uit in de avonturenspeeltuin, ga watersporten of huur een boot. Je hoeft je hier geen minuut te vervelen. De kinderen kunnen zich hier uitleven, met name dankzij de Treetop Trek en Treetop Nets.

Lake District Coast Aquarium

Ontdek de waanzinnige onderwaterwereld van Cumbria bij het Lake District Coast Aquarium dat ook wel bekendstaat als het Maryport Aquarium. Er is een uitdagende minigolfbaan met 14 holes voor golfliefhebbers en een avonturenspeeltuin voor de kinderen. Drink een kopje koffie met spectaculair uitzicht over de haven en snuffel rond tussen het lokale ambachtswerk dat in de winkel verkrijgbaar is.

Alpacaly Ever After

Is wandelen met alpaca’s je ding? Alpacaly Ever After biedt alpacatrektochten op het prachtige terrein van The Lingholm Estate en bij Whinlatter Forest. Een echte belevenis voor iedereen.

Rookin House Activity Centre

Rookin House is de plek voor buitenactiviteiten en ruitersport in het Lake District. Je kunt er paardrijden, een quad huren, go-karten, boogschieten, kleiduivenschieten en nog vele andere sporten uitproberen. Het avontuur wacht op je!