Wandelen en fietsen

Het gigantische netwerk van wandel-, fiets- en mountainbike-routes in het Lake District National Park zorgt ervoor dat er altijd iets te kiezen is. Wat ga jij ontdekken in het glooiende landschap met schilderachtige landweggetjes en diepe valleien? Ga het avontuur aan en trek eropuit!

Fietsen in Cumbria

Landal North Lakes Lodges is een uitstekende uitvalsbasis om de prachtige natuur van Cumbria te verkennen. De dichte bossen, schitterende meren, charmante dorpjes en het National Park maken deze streek een fijne bestemming voor een wandel- of fietsvakantie.

Ga op fietsavontuur

Ga op pad en verken het adembenemende landschap van Cumbria. Genoeg keuze met twee locaties die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, de drie Areas of Outstanding Natural Beauty en een kustlijn die maar liefst ruim 160 km lang is. Alles wat je je maar kunt wensen voor een schitterende fietsvakantie. Kies een makkelijke route voor beginners of juist een uitdagende rit en trek je daarna weer lekker terug in je eigen comfortabele accommodatie.

Fietsroutes

Swinside Circuit – Een gezinsvriendelijke route die over de schilderachtige landweggetjes bij Swinside Fell kronkelt

Lyth Valley – Een rotsachtige route door de bossen en de Lyth Valley die bekendstaat om zijn damastpruimgaarden

West Cumbria Cycle Network – Een fietsroute tussen in onbruik geraakte spoorlijnen en landweggetjes tegen de prachtige achtergrond van bergen en zee

Hadrian’s Wall – Ontdek de Muur van Hadrianus die deel uitmaakt van de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Hoeveel van de bijna 280 km lange historische muur ga jij verkennen?

Verwen je wandelvoeten

De omgeving biedt een enorme keuze aan schitterende wandelingen, voor ieder type wandelaar. Dus of je nu een rustige wandeling of stevige trektocht wilt maken tegen de achtergrond van prachtige meren, glooiende valleien of de spectaculaire kustlijn: je bent van harte welkom.