Omgeving

Landal North Lakes Lodges biedt het beste van twee werelden. Aan de rand van het Lake District National Park ontdek je dan ook de mooiste locaties. Verken de historische stad Carlisle, kom uit je luie stoel voor uiteenlopende watersporten of laat je rondleiden door de drankdistilleerderij.

Alpacaly Ever After

Dierenliefhebbers opgelet! Bij Alpacaly Ever After kun je wandeltochten met alpaca’s en lama’s maken. Een unieke ervaring op het platteland van Cumbria.
WebsiteCa. 18 km van het park

Carlisle

Carlisle is een 2.000 jaar oude stad die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Ontdek deze boeiende stad al slenterend door de oude straten en breng een bezoekje aan het middeleeuwse kasteel, de kathedraal en allerlei bijzondere winkeltjes en cafés.
WebsiteCa. 32 kilometer van het park

Derwentwater

Een tripje naar Derwentwater, een van de populairste meren in het Lake District, is echt aan aanrader. Ga het water op voor een rustgevend tochtje van 50 minuten met de Keswick Launch, huur je eigen boot of leer suppen.
WebsiteCa. 31 kilometer van het park

Keswick

Keswick is een charmant marktstadje, middenin het Lake District National Park en zeker een bezoekje waard. Ga naar Castlerigg Stone Circle bijvoorbeeld, dat zelfs nog 1.000 jaar ouder is dan Stonehenge.
WebsiteCa. 28 kilometer van het park

Bezichtiging van de Lakes Distillery

Breng een bezoekje aan een van de beste distilleerderijen ter wereld: Lakes Distillery. Laat je rondleiden en kom alles te weten over hoe whiskey, gin en wodka worden gemaakt.
WebsiteCa. 18 km. van het park

Lake Windermere

Lake Windermere is het grootste natuurlijke meer van Engeland en is zonder meer een bezoekje waard. Langs de oever en in het adembenemende landschap is enorm veel te ontdekken. Wat te denken van van rondvaarten over het meer, windsurfen of een fietstocht maken? Lakes Aquarium is met de grootste verzameling zoetwatervissen in het Verenigd Koninkrijk, een echte aanrader.
WebsiteCa. 71 km van het park