Wandelen en fietsen

Op de fiets naar de Efteling? Landal Kaatsheuvel ligt op slechts 7 minuten van de Efteling. Maar wij bieden meer! Samen met onze partner Natuurmonumenten bieden wij in deze omgeving veel wandel- en fietsroutes aan. Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is een uniek stuifzandgebied en kent een veelzijdigheid aan wandel- en fietsmogelijkheden. Fietsen kunt u huren op Landal Kaatsheuvel bij onze fietsverhuur.
Meer over Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

De Loonse en Drunense Duinen: perfect om te mountainbiken

Landal Kaatsheuvel is door de ligging nabij De Loonse en Drunense Duinen de perfecte uitvalsbasis voor mountainbikers. Dit Nationaal Park is één van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. Bos, heide en vooral veel zand zorgen ervoor dat mountainbikers hier perfecte tracks vinden. In samenwerking met onze partner Natuurmonumenten zijn er door ervaren mountainbikers routes uitgestippeld. Huur een mountainbike op Landal Kaatsheuvel en cross in De Loonse en Drunense Duinen!
Meer informatie over de 16 km route

Fietsverhuur

Per fiets de omgeving ontdekken? U hoeft niet uw eigen fiets van huis mee te nemen. De fietsverhuur op Landal Kaatsheuvel beschikt over een ruim assortiment fietsen zodat u kunt genieten van uw ideale vakantie!