Restaurants en supermarkten in de buurt van Landal Fyrklit

Bij Landal Fyrklit heb je de mogelijkheid om te genieten van heerlijke maaltijden, je kan deze zelf klaarmaken in het appartement of een van de mooie restaurants in de omgeving bezoeken. Hirtshals is een authentiek en gezellig vissersdorp. Hier kun je naar hartenlust inkopen doen en gezellig uit eten gaan.
 

Restaurants in de omgeving

Na een lange dag in de natuur trek gekregen in een van de beste burgers van het dorp? Dat kan heel goed bij Normanns familierestaurant dat maar 3 km van Landal Fyrklit ligt. 
Meer over Normanss familierestaurant.

Op slechts 2 km van Landal Fyrklit vind je in de haven van Hirtshals het restaurant Abstrakt. Bij de heerlijke gerechten van het à-la-cartemenu staat smaak voorop. 
Meer over Restuarant Abstrakt.
Krijg je door de authentieke visserssfeer zin in een bezoek aan een visrestaurant? Dan kunnen wij Hirtshals Fiskehus aan de Sydvestkajen in Hirtshals van harte aanbevelen.
Meer over Hirtshals Fiskehus.

Supermarkten

Boodschappen doen voor een gezellige lunch of een heerlijke avondmaaltijd? U vindt een aantal supermarkten in de buurt. Binnen een straal van 3 km is er een Fakta, Rema 1000 en Superbrugsen. Dit zijn supermarktketens uit Denemarken.