Exotic Garden

Terwijl de kids zich uitleven in het subtropisch zwemparadijs trekt u zich even terug voor wat ontspanning in de Exotic Garden. Kom tot rust in de whirlpool of werk aan uw kleurtje onder de snelbruiner. In de infraroodcabine doet u uw ogen even dicht en geniet u van het moment.

Faciliteiten

Stoomcabines

Waan u in het oude Tukije en geniet twaalf minuten lang van een heerlijk stoombad. De cabine wordt gevuld met stoom van zo'n 40° tot 45° Celsius. Om u een nog sensationeler gevoel te geven, wordt er een eucalyptus milk toegevoegd. Dit is een melkachtige vloeistof met natuurlijke oliën. Om u een lekker fris gevoel te geven, eindigt u de stoomcabine met een lauwwarme douche.

Infraroodcabines

Kom helemaal tot rust in de infraroodcabine. Bij een temperatuur van 45° Celsius, ontspant u door de infraroodstralen. De infraroodcabine is een milde warme ruimte.

Snelbruiner

Wilt u een lekker zomers kleurtje? Maak dan gebruik van de snelbruiner. Afhankelijk van een persoonlijke huidanalyse kunt u 4, 8 of 12 minuten genieten van de heerlijke warmte. Door de werking van het ultraviolet licht, krijgt u snel een bruine tint.

Prijzen

Faciliteiten  Prijs (per keer)
Snelbruiners (4 minuten)                      € 2,50
Infraroodcabines € 3
Stoomcabines € 3