| Nieuws

Subtropische ‘Nieuwjaarsplons’ op Landal Het Vennenbos

Op donderdag 2 januari 2020 heeft Landal GreenParks samen met Telekids voor de zevende keer de ‘Nieuwjaarsplons’ op Landal Het Vennenbos georganiseerd. De Nieuwsjaarsplons was ook dit jaar weer een feestelijk evenement en een groot succes.

RTL Telekids
Bij deze editie van de Nieuwjaarsplons waren de RTL Telekids helen Raak!, Fien & Teun en Story Zoo aanwezig en werd er volop gedanst op de muziek van de Telekids Discoshow. Kinderen hebben uit volle borst meegezongen met de Telekids Musicalschool op het Telekids Go lied. Ook Landal mascotte en televisiester Bollo was samen met Puk & Pelle, de vrienden van Landal Het Vennenbos, van de partij.

Geweldig kinderfeest
Tijdens de Nieuwjaarsplons zijn kinderen en hun familie in het vernieuwde Subtropische Zwemparadijs gesprongen om de start van het nieuwe jaar te vieren. De hele dag konden parkgasten van Landal Het Vennenbos meedoen met het feestelijke activiteitenprogramma. De Plaza van het park was het decor van diverse optredens en Meet & Greets. Kinderen hadden de tijd van hun leven en het was een gezellige en geslaagde dag voor jong en oud!