| Nieuws

Nieuw: Landal Gwel an Mor

Landal Gwel an Mor ligt bij het kustplaatsje Portreath in het uiterste zuidwesten van Engeland, op circa 50 km vóór Land’s End. Gwel an Mor betekent zeezicht in de Keltische taal die hier oorspronkelijk werd gesproken. Ga eropuit en ontdek de omgeving.

Genoeg te doen 
Het park bestaat uit 87 luxe vakantiewoningen, een binnenzwembad met spa, sauna en fitness. Midden op het park bevinden zich een restaurant en een groot indoor activiteitencentrum en er zijn diverse buitenspeelplaatsen voor kinderen.

Ontdek Engeland met Landal GreenParks

“Landal Gwel an Mor heeft een unieke ligging aan zee en een echte Landal-uitstraling. Het is dé ideale bestemming om volledig tot rust te komen in een prachtige natuur. Met drie vakantiebestemmingen verspreid over het noorden, midden en zuidwesten van Engeland, bieden we onze gasten een mooie gelegenheid om met ons het Verenigd Koninkrijk te ontdekken,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Andere parken in Engeland
Vorig jaar opende Landal GreenParks al de parken Landal Darwin Forest in het Peak District National Park tussen Birmingham en Manchester en Landal Kielder Waterside, gelegen in het Northumberland National Park, op de grens van Engeland en Schotland. Engeland is het negende land in Europa waar Landal actief is.

Boek nu uw verblijf bij Landal Gwel an Mor.