| Nieuws

Indoorspeelparadijs op Landal Esonstad

Het indoorspeelparadijs op Landal Esonstad heeft een grootte van ongeveer 900 m2 aan speelruimte. De voorziening bestaat uit verschillende zones waarin het ultieme water, nautiek en havengevoel goed naar voren komen. Door het doorvoeren van deze stijl past het indoorspeelparadijs perfect bij de Friese stijl van het park en haar omgeving. De poort, de verschillende accommodaties en de boten zijn als elementen aan het speelparadijs toegevoegd.

Speeltoestellen voor jong en oud
Leeftijd speelt geen rol, want in het indoorspeelparadijs is gedacht aan alle kids met een leeftijd van 0-12 jaar oud. Jong en oud kunnen de leukste avonturen beleven. De allerkleinsten kunnen zich vermaken in, op en rond de dijk waar zij op verschillende manieren kunnen kruipen, klauteren en glijden. Voor de kinderen in de leeftijdscategorie 3-6 jaar biedt de grote softplay structuur met ballenbak veel vermaak. Kinderen van 6-12 jaar kunnen spelen op de trampolines, de grote familieglijbaan, de power tower, de wiebelladder, de legohoek of in een van de grote speelstructuren. In de aparte Fun & Entertainmentruimte worden zowel begeleide als onbegeleide activiteiten georganiseerd, waar kinderen alleen of samen met hun ouders actief bezig zijn.

Extra speelpret
Ook is er speciaal voor de oudste kinderen een extra verdieping gecreëerd met een footpool pannaveld en een ronde tafeltennistafel waar zij met al hun vrienden een potje kunnen tafeltennissen. Hierna kunnen zij lekker chillen in de relaxhoek, even uitrusten, om daarna weer volop plezier te kunnen beleven.

Horecagelegenheid
Hebben de kids trek of dorst gekregen na al het ravotten? Haal dan wat lekkers bij het horecagedeelte. Weer uitgerust? Dan gaat de speelpret natuurlijk gewoon weer door!

Uw verblijf bij Landal GreenParks
Weer of geen weer, in het indoorspeelparadijs raken de kids niet uitgespeeld. Komt u een kijkje nemen wanneer het nieuwe indoorspeelparadijs klaar is? Boek nu uw verblijf op Landal Esonstad.