| Nieuws

Wapperende Blauwe Vlag voor een goed strand!

Het strand bij Hoek van Holland heeft wederom een Blauwe Vlag, het internationale herkenningssymbool voor een goed strand met veilig en schoon zwemwater, gekregen!

Internationaal keurmerk
De Blauwe Vlag is het internationale keurmerk dat jaarlijks wordt toegekend aan stranden die hebben aangetoond schoon en veilig te zijn. Er moet worden voldaan aan een aantal belangrijke criteria, zoals schoon (zwem)water, goede sanitaire voorzieningen en een hoge mate van veiligheid. De vlag is een herkennings- en kwaliteitssymbool voor een goed strand.

Landal Beach Villa's Hoek van Holland

Van de zes Blauwe Vlaggen in de Zuid-Hollandse regio heeft het strand bij Hoek van Holland er één ontvangen. Bij Landal Beach Villa's Hoek van Holland bevindt u zich gelijk op het prachtige strand! De strandhuizen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een flatscreen-TV en een open keuken met onder andere afwasmachine, magnetron en een Nespresso apparaat.

Landal strandhuizen

Wanner u kiest voor de Landal strandhuizen zit u aan de rand van de duinen op het strand. Snuif die zoute zeelucht op en leef u uit op het strand. Kinderen bouwen prachtige zandkastelen, u maakt een heerlijke strandwandeling of geniet van het wonderschone uitzicht!

Boek uw verblijf