| Nieuws

De nieuwe brochure is uit

Op zoek naar een heerlijke vakantie boordevol rust, ruimte en natuur? Kies dan voor één van de ruim 80 parken van Landal GreenParks. Dit jaar is Landal GreenParks weer enorm gegroeid in haar aanbod.

Met de komst van vijf nieuwe vakantieparken; Landal De Waufsberg, Beach Villa`s Hoek van Holland, Strand Resort Ouddorp Duin en De Reeuwijkse Plassen in Nederland. En in België is Landal GreenParks uitgebreid met een park in de Ardennen; Landal Les Etoiles. Landal GreenParks biedt u hiermee een nog ruimer aanbod van heerlijke vakanties midden in de natuur.

Internationale groei
Naast vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije en Tsjechië is Landal GreenParks dit jaar verder internationaal gegroeid.

Met de aanwinst van het Deense Dayz heeft Landal GreenParks, toegang gekregen tot de Scandinavische markt. Dayz exploiteert vijf vakantieparken met in totaal ruim duizend vakantiewoningen op het schiereiland Jutland. De parken van Dayz passen goed bij de bestaande vakantieparken die Landal heeft in zeven andere Europese landen.

Laat u inspireren en maak mooie vakantieplannen. Blader op uw gemak de brochure door en ontdek wat groen kan doen.

Bekijk de brochure