| Nieuws

‘Dayz by Landal GreenParks’ nu boekbaar

Sinds 23 december 2016 zijn vijf vakantieparken van Dayz op het Deense schiereiland Jutland boekbaar bij Landal onder de naam Dayz by Landal GreenParks. De parken zijn inmiddels een half jaar onderdeel van Landal GreenParks en bieden in totaal ruim duizend vakantiewoningen.

Aan de kust of in de bossen van Jutland
De Deense vakantieparken zijn gelegen op prachtige locaties aan de kust, in de bossen, of in een landelijke omgeving op het schiereiland Jutland dat bekend staat om de witte zandstranden, vissersdorpen en authentieke badplaatsen. De Deense parken sluiten goed aan bij de 81 vakantieparken van Landal GreenParks en zijn populair vanwege de uitstekende accommodaties, de uitgebreide voorzieningen, de kindvriendelijkheid en de ligging midden in de natuur. De vakantiewoningen zijn geschikt voor 4 tot 14 personen en voorzien van alle comfort.

Voor een vakantie aan de kust gaat u naar Dayz Grønhøj Strand, Dayz Seawest, Dayz Rønbjerg of Dayz Ebeltoft. Een vakantie midden in de ongerepte natuur beleeft u op Dayz Søhøjlandet.

Zoveel te doen op en rond de parken
De parken van Dayz by Landal GreenParks bieden een ruime keuze aan binnen- en buitenactiviteiten, waaronder subtropische waterparadijzen, wellnessfaciliteiten, klimmen, tennis, voetbal, bowling en uiteraard badminton, wat in Denemarken de nationale sport is. Bovendien liggen de parken niet ver van populaire attracties als LEGOLAND®, Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark en Ree Park. 

“We voegen vijf prachtige vakantieparken toe op een voor Landal nieuwe bestemming: Denemarken. Dat zal veel van onze gasten aanspreken; Denemarken is niet voor niets bijzonder populair bij Nederlandse en Duitse vakantiegangers,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

De vakantieparken van ‘Dayz by Landal GreenParks’ zijn te boeken via www.landal.nl/denemarken of telefonisch via: 0900-8841 (gebruikelijke belkosten).