Verken Groningen

Geniet te voet van de natuur in Groningen. De diverse wandelroutes laten u uren lang genieten van het gevarieerde landschap in deze omgeving. Kiest u voor een culture wandeling in Groningen of voor een wandeling door Nationaal Park Lauwersmeer? Het is heerlijk buiten zijn. Wij hebben voor u alvast een aantal tips op een rijtje gezet.

Op de parken

Voor wandelliefhebbers hebben wij op vrijwel alle parken het Frisse Neus arrangement samengesteld. Zo bent u helemaal klaar om de prachtige omgeving te verkennen. Kijk voor u reserveert wat de mogelijkheden zijn
op het park van uw keuze.
Ontdek alle actieve arrangementen

Wandelroutes

Wadlooptochten
Verblijft u op Landal Natuurdorp Suyderoogh, dan kunt u vanaf diverse vertrekpunten aan de kust van Groningen een mooie wadlooptocht maken. Op ongeveer een half uur rijden bent u in Pieterburen, waar diverse tochten worden georganiseerd. Maak een zwerftocht over de Wadden of loop zelfs naar Ameland of Schiermonnikoog.
Meer informatie over Dijkstra wadlooptochten
Wandelen in Groningen
U kunt de prachtige, gevarieerde landschappen ontdekken of genieten van een culturele wandeltocht. Groningen staat bekend om zijn "struunroutes", wat ontspannen wandelen betekent. De routes zijn tussen de 10 en 20 km lang, waarbij u langs de mooiste plekken in Groningen komt. U kunt uitgebreide routeboekjes kopen bij de VVV. U kunt ook wadlopen aan de Groningse kust, waarbij u een wandeling maakt naar Rottumeroog.