Fietsen in Oldenburger Münsterland

Ontdek al fietsend de schoonheid van het Oldenburger Münsterland. Het gebied is zeer geliefd om haar vele fietsroutes. U hoeft zich niet te vervelen. Door het afwisselende landschap van bos, veen en moeras ziet u iedere keer weer wat nieuws. Stap op de fiets en laat u verrassen!

Op de parken

Komt u de omgeving per fiets verkennen? Rondom het vakantieparken in Oldenburger Münsterland starten diverse fietsroutes. Kiest u voor het Fietsarrangement, dan kunt u uw eigen fiets thuislaten. Kijk voor u reserveert wat de mogelijkheden zijn op het park van uw keuze.
Welk arrangement kiest u?

Fietsroutes

Rondje Molbergen 
Als u niet al te ver van het park wilt gaan moet u de fietsroute Molbergen proberen. Door de 14 km lange fietsroute maakt u kennis met de natuur rond de gemeente Molbergen.

Boxenstop route 
Als u de hele regio Oldenburger Münsterland wilt zien is de Boxenstopp-route een uitkomst! De 306 km lange rondrit brengt u op de mooiste plekjes in de natuur. De fietsroute is in etappes verdeeld met stopplaatsen waar u kunt eten, drinken en slapen.
Moor-belevenisroute 
Deze fascinerende fietsroute loopt door het veen- en moerasgebied en gaat langs culturele hoogtepunten. De 100 km lange Moor-belevenisroute laat u alle bezienswaardigheden van de streek zien.

Hase-Ems route 
De Ems en de Hase zijn twee rivieren die kenmerkend zijn voor de Hase-Ems route. De fietsroute is in totaal 265 km lang en loopt langs diverse historische steden en agrarische landschappen.