Eropuit in de Moezel

De omgeving van de vakantieparken nodigt u uit om op pad te gaan. En laten er nou genoeg leuke uitjes zijn in de regio. Gaat u een balletje golf slaan midden in de wijngaarden, een boottocht maken over de Moezel of met het hele gezin een kijkje nemen bij de beren en wolven? Volop mogelijkheden! 

Moselsteig

Exclusieve wandelroute
Met zijn totale lengte van 365 kilometer is de Moselsteig niet alleen een van langste wandelpaden, maar ook een van de meest diverse wandelroutes in Duitsland: verrassend in zijn verscheidenheid, uitdagend in zijn lengte en inspirerend in zijn soort. Het is geen wonder dat deze route “De Mooiste Wandelroute van Duitsland 2016” heeft gewonnen.
Website

Bernkastel-Kues

Bernkastel-Kues
Deze stad hoort bij de mooiste steden van Rijnland-Palts en wordt meer dan 700 jaar door zijn wereldberoemde wijnen gevormd. 
Website

Openluchtmuseum Roscheider Hof

Konz
Museum van de landelijke cultuur historie met 4000 m² tentoonstellingen op 22 hectare grond.
Website

Dom- en Romeinstad Trier

Bezienswaardigheden in overvloed
De oudste stad van Duitsland met zijn rijk historisch verleden als centrum huisvest acht bezienswaardigheden van UNESCO werelderfgoedlijst, velen musea en monumenten, gezellige cafés en leuke winkelstraten. Tip: Neem deel aan leuke en avontuurlijke reizen.
Website

Boottocht over de Moezel

Mettlach
Geniet van het uitzicht over het prachtige landschap van wijngaarden vanuit een heel ander perspectief.
Website