Buitengewoon bijzondere paddenstoelenpad

Dé speurtocht voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Samen met je kinderen of kleinkinderen ga je op zoek naar de zeven buitengewoon bijzondere paddenstoelen. Van waterpaddenstoel tot reuzenkleurenpaddenstoel! De uitgestippelde route is bewegwijzerd en zo'n 1,5 tot 2 km lang.

Aarde, vuur, water & lucht
Hans van Haren, Concept Designer bij Landal legt uit: "De paddenstoelen hebben allemaal een natuurelement als onderwerp en lijken op aarde, vuur, water en lucht. Kinderen speuren naar de paddenstoelen en leren tegelijk over de natuur. Leuke opdrachten bij iedere paddenstoel zorgen dat ze in beweging komen. Van het stampen op de grond om de aarde te laten trillen tot tegen de wind in lopen of dierensprongen maken. Voor wat oudere kinderen is er de Landal Adventure App en ook de Kids & Running Track is populair! Het nieuwe paddenstoelenpad sluit mooi aan op de ambitie om kinderen buiten in de natuur te laten zijn en het is voor ouders en opa's en oma's een fijn hulpmiddel om met het gezin een natuurwandeling te maken."

De route voor het paddenstoelenpad is verkrijgbaar bij de receptie van een groot aantal parken in Nederland, Denemarken en Duitsland. 

Kids activiteiten in de natuur
Download de Landal-app

Alle activiteiten per vakantiepark vind je in de Landal App. Te downloaden in de App Store & Google Play Store. De app is beschikbaar voor iOS en Android.