Top 10 meest gestelde vragen

 1. U ontvangt na het maken van een reservering binnen een uur een reserveringsbevestiging inclusief factuur per e-mail. Wij vragen u deze bevestiging te bewaren als bewijs van uw reservering. 

  Als u vanuit “Mijn reservering” betaald heeft via Bancontact, PayPal of Credit Card, ontvangt u een betalingsbevestiging via e-mail. 
  Als u betaald heeft via een elektronische overboeking, ontvangt u géén betalingsbevestiging. 

  U kunt uw reservering online bekijken via uw reserveringsbevestiging. Ook kunt u uw reservering bekijken in uw account. Log in en voeg direct uw reservering toe.

  In de bijlage van uw reserveringsbevestiging vindt u ook het nachtregistratieformulier. Om het inchecken voor u te versoepelen, verzoeken wij u het formulier thuis te printen, volledig in te vullen en af te geven bij de receptie bij aankomst op het park. 

  Geen bevestiging ontvangen
  Bent u binnen een uur na het maken van de reservering niet in het bezit van een reserveringsbevestiging/factuur, checkt u dan eerst uw postvak ‘ongewenste e-mail’. Is ook hier de reserveringsbevestiging/factuur niet te vinden? Dan dient u direct contact op te nemen met het Contact Center. Maakt u hiervan geen melding, dan kan geen aanspraak meer worden gemaakt op uw reservering. Controleer met de Contact Center medewerker altijd of uw e-mailadres correct is. Het Contact Center is te bereiken op tel. 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.).
 2. Bij Landal GreenParks ontvangt u het nummer van uw accommodatie direct bij aankomst op het park. Het is mogelijk om vooraf een bungalow met een bepaald nummer te reserveren. Dit kunt u doen door deze op voorkeur te reserveren. De kosten hiervoor zijn € 22,50.
 3. U kunt uiteraard (extra) kindermeubilair bijboeken, indien dit mogelijk is op het park van uw keuze.
  • Kinderbed inclusief kinderbedlinnen  € 11,95*
  • Kinderstoel € 5
  • Kinderbox € 5,95
  *Op Landal Resort Maria Alm € 15
  U kunt online aangeven in het reserveringsproces bij 'extra's' wat u aan extra kindermeubilair wilt bij boeken. Natuurlijk kunt u ook telefonisch doorgeven wat u extra wenst te reserveren.
 4. Landal GreenParks wijst u erop dat reserveringen die u maakt wettelijk definitief zijn. Een herroepingsrecht (de zogeheten bedenkperiode) van 14 dagen, is niet van toepassing op de overeenkomsten die u sluit met Landal GreenParks. Het is raadzaam bij boeking een annuleringsverzekering af te sluiten. Zonder annuleringsverzekering óf met annuleringsverzekering en ongeldige reden zijn de volgende bepalingen van toepassing:

  Zonder annuleringsverzekering
  • Bij annulering meer dan 4 weken vóór aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
  • Bij annulering binnen 4 weken vóór aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.
  • Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.
  • Bij annulering vóór aanvang van het verblijf, wordt de boeking direct na de telefonische opdracht geannuleerd. Herroeping is dan niet meer mogelijk. 
  Met annuleringsverzekering
  • Bij voortijdig vertrek vindt terugbetaling plaats naar rato van het aantal niet verbleven nachten. Dit voortijdig vertrek dient u direct bij de parkreceptie te melden. Niet verbruikte extra's (bedlinnen, gemeenteheffingen, reserveringskosten, verzekeringen, enz.) worden niet terugbetaald. 
  • Annulering is uitsluitend mogelijk per accommodatie, niet per persoon. 
  • De annuleringsverzekering geeft dekking na betaling van de verzekeringspremie tot het vertrek van het park.
  Premie annuleringsverzekering per accommodatie
  • € 29 (weekend of midweek) per accommodatie
  • € 37,50 (week) per accommodatie
  • € 1,30 (per nacht) per campingplaats 
  Om voor uitkering van de annuleringsverzekering in aanmerking te komen, dient u een annuleringsverklaring in te vullen en bewijsstukken voor te leggen.

  Hoe kan ik mijn reis annuleren?
  Om uw reis te annuleren kunt u contact opnemen met het Contact Center via tel. 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.).
 5. Afhankelijk van beschikbaarheid kunt u uw verblijf verlengen. Dit kan ter plekke op het park of voor aankomst telefonisch via het Contact Center, tel. 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.).
 6. U ontvangt het vakantiemagazine enkele weken voor aankomst per post thuis. 
 7. U ontvangt uw reserveringsbevestiging inclusief factuur binnen 3 dagen na het vastleggen van uw reservering per e-mail. Indien u deze bevestiging kwijt bent geraakt, verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen met het Contact Center, tel. 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.). Wij zullen vervolgens uw reserveringsbevestiging opnieuw naar u sturen per e-mail. U dient deze goed te bewaren, uit te printen en mee te brengen naar het park.
 8. Indien Landal GreenParks uw reservering in behandeling neemt, zendt Landal GreenParks u per e-mail een reserveringsbevestiging inclusief factuur binnen 3 dagen na verrichting van de reservering. Deze dient u direct na ontvangst op juistheid te controleren. Eventuele onjuistheden dienen onmiddellijk doorgegeven te worden aan Landal GreenParks.
   
  Bent u binnen 3 dagen na het maken van de reservering niet in het bezit van een reserveringsbevestiging/factuur, checkt u dan eerst uw postvak ‘ongewenste e-mail’. Is ook hier de reserveringsbevestiging/factuur niet in te vinden? Dan dient u direct contact op te nemen met het Contact Center, tel. 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.). Maakt u hiervan geen melding, dan kan geen aanspraak meer worden gemaakt op uw reservering. Controleer met de Contact Center medewerker altijd of uw e-mailadres correct is.
 9. U kunt via de site helaas nog niet meerdere accommodaties tegelijk reserveren. Deze optie is uiteraard wel mogelijk als u telefonisch een boeking maakt. U kunt 1 tot 9 bungalows reserveren via het Contact Center, tel. 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.). Voor reserveringen boven de 9 bungalows kunt u terecht bij de Business Line. Het telefoonnummer van deze afdeling is  +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief).

  Landal Business Line
 10. Het is nu al mogelijk om een voorboeking te maken voor 2020. U kunt een reservering maken via de website. Snel en gemakkelijk, direct online! 

  Wintersportseizoen 2019-2020
  Voor het wintersportseizoen 2019-2020 vindt u alle informatie op onze voorboekenpagina. Voor de periode 1 tot 31 december 2020 geldt het volgende: eigenaren kunnen tot 1 december 2019 aangeven of zij deze periode gebruik willen maken van de accommodatie. Een voorboeking voor bijvoorbeeld de kerstvakantie 2020 wordt bevestigd (mits beschikbaar) in december 2019.
  Voorboeken

Veelgestelde vragen

Parken algemeen Buitenland
 • Voor alle Oostenrijkse en Zwitserse autosnelwegen is het autobahnvignet verplicht. Deze is voor vertrek verkrijgbaar via de ANWB of bij de grensovergangen.
 • Een geldig legitimatiebewijs is verplicht in Tsjechië en Hongarije. Sinds mei 2004 mag dit ook een identiteitskaart zijn. Vergeet daarom niet een geldig paspoort of identiteitskaart mee te nemen. Uw reisdocumenten moeten bij uitreis uit Tsjechië nog 3 maanden geldig zijn. Alle inwoners van de EU hebben voor toegang tot het land een geldig reisdocument (ID of paspoort) nodig. Ook uw kind heeft een geldig reisdocument (ID of paspoort) nodig. Dit geldt voor elk land van bestemming, ongeacht de leeftijd van het kind. Zonder een geldig reisdocument mogen we gasten geen onderdak geven.
 • Het niet gebruiken van winterbanden in winterse omstandigheden kan in het buitenland reden zijn voor een boete, strafrechtelijke vervolging en (mede) aansprakelijkheid voor ongevallen. Ook bij het gebruik van winterbanden kan het onder bepaalde omstandigheden nog nodig zijn sneeuwkettingen te gebruiken.
  Meer informatie over winterbanden
 • Hieronder vindt u per park een overzicht van de bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

  België
   
  Mooi Zutendaal  Belgisch Limburg Komend vanuit Nederland kunt u de trein nemen naar Maastricht. Vanuit Maastricht kunt u vervolgens lijn 45 nemen. Reistijd vanuit Maastricht bedraagt 1 uur met een tussenstop in Smeermaas en Lanaken. U kunt uitstappen bij bushalte ‘Zutendaal Bessemer’. De bushalte bevindt zich op ongeveer 10 minuten wandelen van het park. Komend vanuit België kunt u de trein nemen naar Genk. Vanuit Genk kunt u vervolgens lijn 45 nemen. Reistijd vanuit Genk bedraagt ongeveer 30 minuten. U kunt uitstappen bij bushalte ‘Zutendaal Bessemer’. De bushalte bevindt zich op ongeveer 10 minuten wandelen van het park. 
  Village l'Eau d'Heure  Wallonië Landal Village l’Eau d’Heure is helaas niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
  Village les Gottales  Ardennen Landal Village les Gottales is helaas niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
  Les Etoiles  Ardennen Landal Les Etoiles is niet goed bereikbaar per openbaar vervoer. 
  Duitsland     
  Winterberg  Sauerland Vanuit Dortmund centraal kunt u gemakkelijk met de trein naar Winterberg reizen. Er gaat elke 2 uur een directe verbinding. Vanaf het station Winterberg kunt u een taxi nemen (kosten voor een enkele reis zijn +/- € 12).
  Salztal Paradies Harz
  U kunt met de trein naar Bad Sachsa. Vanaf het station kunt u een taxi nemen naar het Landal Salztal Paradies (ongeveer 3 km).
  Mont Royal
  Moezel
  Wilt u naar Landal Mont Royal met het openbaar vervoer reizen dan kunt u het beste de trein nemen naar station Traben-Trarbach. De reistijd vanaf Utrecht bedraagt +/- 5 uur. Vervolgens kunt u een taxi nemen, deze rit duurt +/- 5 minuten. Reserveren kan bij taxicentrale Bucke (tel. 0049-6541 8101 70). De kosten van een taxirit bedragen +/- € 10. Dit bedrag wordt, bij afgifte van de kwitantie, op aankomst- en vertrekdag door het park vergoed.
  Sonnenberg
  Moezel
  Landal Sonnenberg is helaas niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer
  Eifeler Tor
  Eifel
  Als u met het openbaar vervoer naar Landal Eifeler Tor wilt reizen, kunt u de trein naar Heimbach nemen. Vanuit Arnhem is de reistijd tot station Heimbach ongeveer 3½ uur; vanuit Maastricht duurt de reis 3 tot 4 uur, afhankelijk van de verbinding. Vanaf station Heimbach kunt u de taxi naar het park nemen. De rit duurt ongeveer drie minuten en kost ongeveer € 10.
  Wirfttal
  Eifel
  Wilt u naar Landal Wirfttal met het openbaar vervoer reizen dan kunt u het beste de trein nemen naar Keulen en vandaar naar Jünkerath. De reistijd vanaf Utrecht bedraagt +/- 3 uur en 54 minuten. Vanaf daar kunt u een taxi nemen, deze rit duurt +/- 5 minuten. Reserveren kan bij de verschillende taxicentrale’s. De telefoonnummers hangen bij het station of u regelt een taxi via de receptie van Landal Wirfttal. De kosten van een taxirit bedragen +/- € 10.
  Hochwald
  Saar/Hunsrück
  Landal Hochwald is helaas niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
  Warsberg
  Saar/Hunsrück
  Wilt u naar Landal Warsberg met het openbaar vervoer reizen dan kunt u het beste de trein nemen naar station Saarburg. De reistijd vanaf Utrecht bedraagt +/- 5 uur en 45 minuten. Vervolgens kunt u een taxi nemen, deze rit duurt +/- 10 minuten. Reserveren kan bij taxicentrale Saarburg (tel. 06581-914 60). De kosten van een taxirit bedragen +/- € 8.
  Travemünde
  Oostzee Reis met de trein via Lübeck naar station Travemünde/Hafen. Loop vanaf het station door de straat Hirtengang en de St.-Lorenz-Straße naar de Priwall-veerboot. Sla vanaf de veerhaven Priwall linksaf en volg de Mecklenburger Landstraße. Volg daarbij de borden naar het vakantiepark Landal Travemünde.
  Dwergter Sand
  Oldenburger Münsterland
  Dwergter Sand is lastig te bereiken met het openbaar vervoer, maar mocht u er toch voor kiezen om te reizen met openbaar vervoer, dan kunt u het beste de trein nemen vanuit Utrecht naar station Duisburg. Vanuit Duisburg pakt u de trein naar Osnabrück waar u kunt overstappen op de trein naar Cloppenburg. Vanaf Cloppenburg vertrekt er een bus 2 keer per dag richting Dwergter Sand (7.00 en 14.30 uur). U stapt uit bij halte Dwergte Hochrath, op ongeveer 250 meter afstand van het park. Deze rit duurt ongeveer 20 minuten (12 km). Ook is het natuurlijk mogelijk om vanaf station Cloppenburg een taxi te nemen.
  Engeland
     
  Darwin Forrest Midden-Engeland Het dichtsbijzijnde vliegveld is Manchester Airport (+/- 1 uur en 15 min. rijden). Hierop vliegen Flybe, KLM en EasyJet.  Ook is het mogelijk met de auto/ boot te gaan via Hoek van Holland naar Harwich (+/- 5 uur en 46 min.)
  Gwel an Mor Zuid-Engeland Het dichtsbijzijde vliegveld is Newquay Airport (+/- 45 min. rijden). Hierop vliegen Flybe en Brittish Airways. Daarnaast liggen Exeter Airport (+/- 2 uur rijden) en Bristol Airport (+/- 3 uur rijden). Hier vliegen directe vluchten vanaf Amsterdam (KLM, Flybe, Easyjet). Daarnaast kunt u ook met de auto/ boot via Hoek van Holland  naar Harwich (+/- 6 uur en 30 minuten rijden)
  Kielder Waterside Noord-Engeland Het dichtsbijzijnde vliegveld is Newcastle Airport (+/- 1 uur en 7 min.), hier vliegt KLM rechtstreeks. De dichtsbijzijnde haven is The International Ferry Terminal in North Shiels (Newcastle, +/- 1 uur en 29 min.)
  Oostenrijk    
  Brandnertal
  Vorarlberg
  Het dichtsbijzijnde treinstation ligt in Bludenz. Daar bevindt zich ook een taxistandplaats. De reistijd tot aan Brandnertal is ongeveer 15 minuten. Naar Brandnertal Chalet Matin is de reistijd enkele minuten langer.
  Chalet Matin
  Vorarlberg
  Het dichtstbijzijnde treinstation ligt in Bludenz. Daar bevindt zich ook een taxistandplaats. De reistijd tot aan Landal Chalet Matin bedraagt 10 minuten.
  Hochmontafon
  Vorarlberg
  Het dichtstbijzijnde station bevindt zich in Schruns. Van daaruit reist u met de lijnbus rechtstreeks naar Gargellen en zo naar Landal Hochmontafon. Let op: beperkte shuttledienst! Naast het station in Schruns bevindt zich ook een taxistandplaats. De reistijd naar Gargellen bedraagt ongeveer 25 minuten.
  Katschberg
  Karinthië Het dichtsbijzijnde treinstation is in Spittal/Millstätersee. Vanuit hier kunt u met een buslijndienst of taxi naar Katschberg-Rennweg. Ook kunt u via Salzburg rijden tot Bischofshofen en vandaaruit met bus of taxi.
  Bad Kleinkirchheim
  Karinthië
  Het dichtsbijzijnde station bevindt zich in Spittal-Millstätter See. Vanaf daaruit kunt u de ÖBB-lijnbus nemen naar Bad Kleinkirchheim (reistijd ca. 1 uur). Stap uit bij de halte Kathreinentherme. Vanaf de bushalte is het nog ca. 10 minuten lopen naar het park. U kunt ook een taxi nemen (ca. € 5).
  Rehrenberg
  Salzburgerland
  Het dichtstbijzijnde treinstation is in Zell am See. Van hieruit kunt u met een busdienst naar Viehhofen en Landal Rehrenberg. Naast het treinstation in Zell am See bevindt zich een taxistandplaats. De reistijd van het station naar Viehhofen bedraagt ongeveer 10 minuten. In de wintermaanden vertrekken er uit Utrecht regelmatig skitreinen naar Zell am See.
  Zwitserland    
  Alpine Lodge Lenzerheide
  Graubünden
  U reist met de trein naar Chur en stapt daar over op bus 182 (Zwitserse postbus) richting Chur-Lenzerheide-Brivio. Het (post)busstation bevindt zich direct boven het perron. De (post)bussen vertrekken om het uur. De dichtsbijzijnde halte heet Rothorn. Van daaruit is het ongeveer 400 m lopen.
  Vierwaldstättersee
  Centraal Zwitserland
  Het dichtstbijzijnde station bevindt zich in Brunnen. Neem op het station de rechtstreekse lijnbus naar Morschach. 's middags en op feestdagen rijdt de bus 2 keer per uur. In andere gevallen rijdt er ieder uur een bus naar Morschach. De reistijd bedraagt 10 minuten.
  Tsjechië
     
  Marina Lipno Zuid-Bohemen
  Landal Marina Lipno is niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt eventueel het vliegtuig nemen naar Linz in Oostenrijk en vandaar uit is het nog ongeveer 1 uur en een kwartier rijden met de auto.
  Hongarije
     
  Residence Duna
  Centraal-Transdanubië
  Het dichtstbijzijnde vliegveld is Boedapest. Hier vliegen de luchtvaartmaatschappijen KLM, Transavia en Wizz Air op. Via de receptie kunt u een bustransfer reserveren van de vliegtuigen in de omgeving naar het park.
 • Uiteraard is het ook mogelijk om naar onze parken te gaan met het vliegtuig. Onderstaand vindt u een overzicht van de dichtstbijzijnde luchthavens bij onze buitenlandse parken.

  Oostenrijk    
  Brandnertal
  Vorarlberg
  Innsbruck/Zürich
  Chalet Matin
  Vorarlberg
  Innsbruck/Zürich
  Hochmontafon
  Vorarlberg
  Zürich/Friedrichshafen
  Katschberg
  Karinthië Klagenfurt/Salzburg
  Bad Kleinkirchheim
  Karinthië
  Klagenfurt
  Rehrenberg
  Salzburgerland
  Salzburg
  Zwitserland    
  Alpine Lodge Lenzerheide
  Graubünden
  Zürich/Friedrichshafen
  Vierwaldstättersee
  Centraal Zwitserland
  Zürich
  Tsjechië
     
  Marina Lipno Zuid-Bohemen
  Praag/Linz
  Hongarije
     
  Residence Duna
  Centraal-Transdanubië
  Boedapest
  Engeland
     
  Darwin Forrest Midden-Engeland Manchester Airport
  Gwel an Mor Zuid-Engeland Newquay Airport
  Kielder Waterside Noord-Engeland Newcastle Airport
Faciliteiten Accommodaties
 • Als uw leven rookvrij is, hoort uw vakantie dat zeker ook te zijn! Op onze parken zijn er ook rookvrije bungalows beschikbaar en zijn alle kinderbungalows rookvrij. Het aantal beschikbare rookvrije accommodaties verschilt per park en is beperkt. Helaas kunnen wij u geen niet-roken-garantie geven. Deze categorie is gebaseerd op het vertrouwen dat de niet-roken-regel wordt nageleefd. Geef uw voorkeur door wanneer u reserveert.
 • In (bijna) alle accommodaties is standaard een filter-koffiezetapparaat en een waterkoker aanwezig. Indien er ook een Senseo-koffiezetapparaat of Nespresso-apparaat in de accommodatie aanwezig is, wordt dit in de brochure en/of bij de accommodatieomschrijving op de website vermeld.
 • Er is standaard een startpakket aanwezig in de accommodatie met afwasmiddel/vaatwastabletten, vaatdoek en afwasborstel. Handdoeken en theedoeken zijn niet standaard aanwezig in de accommodatie. U kunt een keukendoekenpakket reserveren voor € 5 
 • Bij Landal GreenParks kunt u genieten van een vakantie zoals u dat wilt: van heel eenvoudig tot lekker luxe. Wilt u een appartement, een bungalow of uw eigen landhuis met sauna? U kunt ook kiezen voor een campingplaats en uw eigen tent meenemen, maar we hebben ook fraai gelegen chalets in mooie wintersportgebieden of zelfs prachtig rietgedekte boerderijtjes. Waar u ook voor kiest, u verblijft altijd in de vrije natuur, geniet van de vele faciliteiten op het park en u verblijft in een omgeving waar van alles te ontdekken is. Komt u met een paar vrienden, met kinderen of met een hele groep? Of denkt u aan een familiereünie of het 40-jarig bruiloftsfeest van oma en opa? Maak het zo leuk als u wilt in onze grotere bungalows of onze speciale reüniebungalows.

  Alle accommodaties op een rijtje
 • Al onze accommodaties zijn standaard voorzien van een sfeervolle inrichting. Een compleet ingerichte keuken, een badkamer met douche en/of bad en slaapkamers met bedden voorzien van dekbedden. Wilt u meer comfort? Kies dan een Comfort, Luxe of Extra Luxe accommodatie. 
 • Wilt u tijdens uw vakantie het heerlijke, knusse gevoel van thuis én toch van dat beetje extra luxe genieten? Dat kan! Bij Landal GreenParks kunt u in appartementen verblijven die zeer luxe zijn ingericht, maar die toch dat gevoel van thuiskomen over zich hebben.
 • De accommodaties op een groot aantal parken hebben verschillende particuliere eigenaren. Op grond hiervan kunnen verschillen m.b.t. de inrichting en de indeling van de accommodaties voorkomen.
 • Op vrijwel alle parken is er standaard een kinderbedje en kinderstoel in de accommodatie aanwezig. Echter zijn er enkele uitzonderingen. Kijk daarom bij de uitgebreide informatie van de accommodatie van uw keuze onder het kopje 'standaard in de accommodatie'. Ook bieden wij op enkele parken speciale kinderbungalows aan. 
 • Landal GreenParks biedt autotoegankelijke en autovrije parken aan. Bij autotoegankelijke parken is het geen probleem om uw auto bij de accommodatie te parkeren. Bij autovrije parken mag de auto niet bij de accommodatie geparkeerd worden. Wel is het mogelijk om te laden en te lossen bij de accommodatie. Het is mogelijk een parkeerontheffing te krijgen (speciale parkeerkaart) wanneer u kunt aantonen slecht te been te zijn, zodat u bij uw accommodatie kunt parkeren. Een parkeerontheffing wordt gegeven door de parkreceptie (bij aankomst) door een invaliditeitskaart of een doktersverklaring te tonen. Indien u hier niet over beschikt, dan kunt u bij u boeking natuurlijk aangeven om een accommodatie dicht bij de parkeerplaats te reserveren.
  Bekijk onze autovrije parken
 • Landal GreenParks biedt u de mogelijkheid om luxe accommodaties te reserveren met een wasmachine, afwasmachine, zonnebank en extra luxueuze inrichting, zoals een dvd-speler, flatscreen-tv en/of badkamer met bubbelbad. Wilt u nóg meer luxe, dan kunt u ook nog kiezen voor een stoomdouchecabine, sauna, tweede badkamer en/of jacuzzi in uw eigen accommodatie.
 • Op de website van het betreffende park, kunt u via het kopje 'accommodaties'  uw geboekte accommodatie bekijken. De details en plattegrond van uw accommodatie verschijnen dan in beeld.
 • Op diverse parken zijn er accommodaties aanwezig met een omheinde tuin of afgesloten terras. Hiernaar kan specifiek gevraagd worden bij het maken van een reservering.
  Bekijk alle accommodaties met een omheinde tuin
 • Op bijna alle parken zijn maximaal 1 of 2 huisdieren toegestaan. Ook zijn er een aantal parken waar huisdieren niet zijn toegestaan. 
Wintersport Speciale bungalows
 • Op alle parken is het mogelijk om meerdere accommodaties naast elkaar te reserveren. Een aantal parken beschikt ook over accommodaties voor 10, 12 of zelfs meer personen. 

  Reüniebungalows
  Drie parken van Landal GreenParks beschikken over reüniebungalows. Deze reüniebungalows bestaan uit drie vrijstaande 6-persoonsbungalows (naast elkaar gelegen) met daarbij een bungalow die geheel is omgetoverd tot één hele grote huiskamer met grote keuken. U kunt dus met maximaal 18 personen overnachten in de drie bungalows en hier eventueel met uw eigen gezin of vrienden ontbijten. U gebruikt de luxe huiskamerbungalow als verzamelplaats waar u kunt borrelen, koffie drinken en zelfs met 18 personen kunt koken en dineren.  

  Groepen en evenementen
  Landal Business Line is gespecialiseerd in grote groepen en familie-evenementen. Indien u meer dan 10 bungalows boekt, kunnen wij uw wensen op maat samenstellen. Zo zijn er tevens mogelijkheden om kooksessies of sportieve programma’s op het park te organiseren door onze eigen chef-koks en sport & recreatieteams.
  Meer voor grote groepen
 • Kinderaccommodaties zijn op een aantal parken van Landal GreenParks te vinden. De kinderaccommodaties zijn extra kindvriendelijk en veilig ingericht en geschikt voor gezinnen met zowel baby's als peuters en kleuters. Ze zijn voorzien van alle noodzakelijke attributen zoals leuke meubeltjes, kinderspeelgoed, aankleedkussen, commode, kinderstoel, -bed en -badje, zandbak (buiten) en speciale veilgheidsvoorzieningen zoals een traphekje en kinderveilige stopcontacten. De kinderslaapkamers van de accommodaties zijn voorzien van een stapelbed en/of hoogslaper en zijn in een aantal gevallen ook de muren voorzien van een vrolijke muurschildering. Vaak ligt er een speeltuintje op korte afstand van de bungalows.
  Onze kinderaccommodaties
 • Voor gasten die extra begeleiding en zorg nodig hebben, heeft Landal GreenParks een samenwerkingsverband afgesloten met Comfortzorg, één van de beste en meest ervaren organisaties op het gebied van thuiszorg op vakantieadressen. Via het netwerk van Comfortzorg kunt u op al onze Nederlandse parken rekenen op de zorg en hulpmiddelen, die u thuis ook krijgt. De gewenste verpleging, verzorging en vraag naar hulpmiddelen wordt in telefonisch overleg met u geregeld en vastgelegd. U dient hiervoor zelf contact op te nemen met Comfortzorg, telefoonnummer 0900-234 12 34.
  Meer over Zorg op maat
 • Landal GreenParks heeft voor mensen met astma/COPD speciaal aangepaste astma/COPD-vriendelijke accommodaties, zogenaamde longvilla's. Deze accommodaties zijn voorzien van gladde vloerbedekking zoals laminaat- en tegelvloeren. Er is geen open haard aanwezig (met uitzondering van een paar parken) en bij de keuze van het materiaal voor gordijnen en meubels zijn de richtlijnen van het Longfonds leidend. Er wordt uiteraard niet in deze accommodaties gerookt en huisdieren zijn niet toegestaan. Daarnaast volgt de schoonmaakdienst speciale instructies.
  Onze longvilla's
 • Op verschillende parken bieden wij accommodaties aangepast voor mindervaliden. Zo zijn bijvoorbeeld de badkamer, het toilet en/óf keuken aangepast.
  Onze Toegankelijke accommodaties