Betaal uw reservering met cadeaucheques

Heeft u een cheque cadeau gekregen?
Geef dan bij het maken van uw reservering aan dat u wilt betalen met een cadeaucheque. U kunt ervoor kiezen om het volledige bedrag met een cheque te betalen, of enkel een gedeelte van de kosten.
  • Uw reservering met cadeaucheque kan alleen telefonisch worden gemaakt via tel. 089 44 91 40. 
  • De cadeaucheques dienen bij aankomst op het park bij de receptie ingewisseld te worden. Bij een airmilesboeking is het niet mogelijk om de cadeaucheque in te leveren.

Leuke cadeautip!

Op zoek naar een origineel cadeau? Met de Landal GreenParks Cadeaucheque kunt u iemand een verblijf op één van onze parken cadeau doen. Een bijzondere verrassing voor uw geliefde, vrienden of familie. Een cadeaucheque past bij elke speciale gebeurtenis: een verjaardag, Moederdag, Kerst, een jubileum, Valentijnsdag of als bijdrage in de kosten van de reis bijvoorbeeld. Wie wilt u graag verwennen?

Cadeaucheque bestellen

Bestel de Landal GreenParks Cadeaucheque via tel. 070 - 77 80 80 (0,30 EUR/min.). Landal berekent standaard € 11,95 voor het aangetekend versturen van de cadeaucheque(s). Na betaling van de cheque(s) ontvangt u deze per post thuis. De cheques zijn niet inwisselbaar voor geld en niet geldig voor reeds betaalde reserveringen. Het aanvragen van cadeaucheques is ook mogelijk op de meeste parken in Nederland. De cheques zijn er in waardes van € 25 en € 50 en zijn in te wisselen bij alle parken van Landal GreenParks.

Betalen met een cadeaucheque

Uw reservering met cadeaucheque kan alleen telefonisch worden gemaakt via
tel. 070 - 77 80 80 (0,30 EUR/min.). Als u uw reservering, geheel of gedeeltelijk, wilt betalen met uw cadeaucheque, geeft u dit aan bij het reserveren. Bij aankomst op het park wisselt u de cadeaucheque(s) in bij de receptie. Bij een reservering met Air Miles is het niet mogelijk om een cadeaucheque in te leveren.