• Ervaar de charmes
      van de Waddeneilanden

  • Kaart
Gaat u op vakantie naar de Wadden, dan maakt het ‘eilandgevoel’ zich snel van u meester. Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog hebben alle vijf hun eigen karakter en charmes.

Voeten in het zand

Welke van de 9 parken u ook kiest, u kunt op de Wadden eindeloos wandelen, fietsen of luieren op de brede stranden. Daarnaast zijn de Waddeneilanden een belangrijk rust -, voedsel - en broedgebied voor miljoenen trekvogels en andere diersoorten. En vergeet vooral de pittoreske dorpjes niet, waar u kunt ontspannen in een van de vele restaurants of een museum kunt bezoeken.

Vakantie aan de kust

Op het vaste land geniet u van de prachtige natuur aan het Lauwersmeer op de grens van Friesland en Groningen. De kop van Noord-Holland staat garant voor watersportplezier.

Bungalowparken in de regio

Alle last minutes

Last minutes Waddeneilanden 

Voorwaarden last minutes

* Prijzen zijn excl. € 24 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,50 p.p. en kinderbedlinnen € 6,25 p.p., Hof van Saksen incl. bedlinnen, toeristenbelasting (variërend per park). Voor het reserveren van meerdere bungalows, kunt u contact opnemen met ons Contact Center. Minimale bungalowhuur bedraagt € 99 (excl. bijkomende kosten). Prijswijzigingen voorbehouden.

 
 
Deel via:
Print